Szerintetek ezzel elszúrtam a gimis éveimet? Mit csináljak?
Jövőre megyek gimibe,egy olyanba,ahol elég nagy az "iskolai hierarchia" ...Engem ez nem érdekelt,mert úgy voltam vele,hogy igyekszem nem belekötni a menőkbe és élhetem nyugodtan az életemet.
De elkezdtem járni azzal a sráccal,aki a hierarchia tetején áll és nem tudom,hogy mi legyen...Az a baj,hogy a srác legutóbbi barátnője a suli egyik legmenőbb csaja és az exbarátja(a barátom) miattam szakított vele és ezt most megtudta.Az egyik ismerősöm,aki az osztálytársa a lánynak,mondta,hogy nagyon haragszik rám,mert úgy érzi,hogy miattam ment tönkre a kapcsolata,de ez nem így van.
Mondtam a barátomnak,de ő azt mondta,hogy ne aggódjak emiatt,majd elintézi és élvezni fogom a gimis életet,nem kell aggódnom.
14/l
Vihar a biliben.
Sajnos, az ilyen személységek nagyon meg tudják keseríteni a másik életét, de javaslom neked, hogy kezeld levegőként a csajt, és nem lesz akkora gondod.
A probléma tényleg vihar a biliben (csak akkor ér el célt a lány bármivel is, ha magadra veszed, ha viszont észre se veszed vagy csak nevetsz rajta, te győztél), de csak azért, mert nem látod az igazi problémát. :)
Ha miattad szakított a fiúd azzal a lánnyal, azzal kezdte a kapcsolatotokat, hogy bebizonyította: nem bízhatsz meg benne, mert ugyanezzel az erővel veled is bármikor szakíthat valaki más miatt. Ő maga mutatta meg erre a példát.
Ne aggódj a másik lány nem fog azzal hencegni,hogy 'nézd ez miatt dobtak engem'
nyugi ne vedd ilyen komolyan. Én is azthittem amikor gimibe kerültem,hogy jujj itt már menő-nem menő lesz meg minden,de már valamivel érettebbek lettünk ahogy idekerültünk és nincs ilyen. Persze vannak kivételek,de velük nem foglalkozik senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!