Vettem 5db terhességi tesztet a Vaterán. Ezt most nagyon elszúrtam?
Figyelt kérdés
Ma vettem,holnap utalnom kell a pénzt. 800 ft az 5db, de az van odaírva, hogy érzékeny terhességi teszt... Ez most gáz?Mi a véleményetek erről?2009. dec. 7. 17:47
1/9 anonim válasza:
semmi gond. egyébként ilyeneket használnak korházban is a laborokban.
2/9 anonim válasza:
Dehogy gáz! Sőt az a jó! Én is vettem annak idején a vaterán és nekem nagyon bejött, mert elég hamar kimutatta. Ezek a tesztek 10-es érzékenységűek.
3/9 anonim válasza:
Én is pont most rendeltem, alig várom, hogy megérkezzen ;)
4/9 anonim válasza:
Én ma vettem a vaterás ismimtől, 10 db-ot 800ért :)
10-es érzékenységű, holnap reggel már tesztelek is!!!
5/9 anonim válasza:
Én is ma vettem a vaterán.
Semmi gond ezzel a tesztel!
:D
6/9 anonim válasza:
Most mi a gond? Nem értem a problémádat...
Az "érzékeny" azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel mutatja ki a terhességet, mint a kevésbé érzékeny tesztek.
Ez miért gond?
7/9 anonim válasza:
Miért szúrtad volna el?
Én is vettem már Vaterán terhességi tesztet. Sokkal olcsóbb,mint bárhol és ugyan azt a célt szolgálja!
8/9 anonim válasza:
Én most vettem 10 terhességit és 10 ovulációst 1.800.--ért. Eddig is működött. Ennyi pénzért max 3-4 db-ot vennék boltba. Ezeket a teszteket általában olyanok árulják akik nőgyógyászaton vagy meddőségi központban dolgoznak, vagy onnan "szerzik". Ne ijedj meg! Teljen jók!
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó:)
Azthittem, ezek nem jó tesztek. De köszönöm, megnyugtatott mindenki! A gyógyszertárban kb 1000 Ft körül mozog 1 db.
2009. dec. 8. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!