Só-liszt gyurma SEGÍTSÉG! Hogy kell pontosan kisütni/kiszárítani? Valamit elszúrtam!
Papírra tedd, hogy tudjon szellőzni.
Én két adagot csináltam tavaly. Az elsőt papíron rátettem a radiátorra, kb 2 hét alatt száradt ki teljesen (kb fél centi vastag volt, de lehet hogy 1). Ez nagyon jó lett.
A második adagot karácsony előtt pár nappal csináltam, nem lett volna idő kiszárítani, így megsütöttem, szintén papíron, nagyon kicsi hőfokon, elég sokáig. Ez is jó lett, de sokkal jobb lett az, ami magától száradt ki a radiátoron.
A fémtálcával volt nálad a gond, hogy nem levegőzött az alja. Alacsony hőfok, és sokáig süsd, látszik rajta, ha elkészül, mert más a színe.
Idén is csináltam, ott figyel a radiátoron :)
Én nem sütöttem ki mert attól csak kipúposodott amikor próbát csináltunk.
Jó meleg helyre tettem (fürdőszoba, mint legmelegebb helyiség) és pár nap alatt kiszáradtak. Nagyobb formának kell egy hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!