Borzasztóan érzem magam! Mit csináljak, ha nagyon elszúrtam?
Az egész 3 hete kezdődött.Fogadtunk valamiben a legjobb barátnőmmel és megbeszéltük,hogy amelyikünk veszít,az egy hónapig nem Facebookozik.Ő veszített.1 hete megkért,hogy nézzem meg a Facebookját,lépjek be a fiókjába.Nem volt semmi,de írt neki az a srác,aki már 1 éve tetszik,de neki láthatatlan vagyok.Hülyeség volt,de visszanéztem az eddigi beszélgetéseiket és már 2 hete beszéltek,de tök semleges témákról (a barátnőmnek más tetszik,aki történetesen a srác legjobb barátja,már alakul is köztük szerintem valami).
Visszaírtam neki,a barátnőm nevében...Hajnal 3-ig dumáltunk mindenféléről és írta,hogy megváltoztam.Kérdeztem,hogy ez baj-e és mondta,hogy nem,sőt,nem gondolta az első pár beszélgetésünkből,hogy ilyen jó fej vagyok és hogy ennyi mindenről tud velem beszélgetni,meg hogy tök sok mindenben megegyezik az ízlésünk és a véleményünk.
Már 1 hete megy az,hogy délutántól kisebb megszakításokkal beszélgetünk hajnalig és nem érzem,hogy fáradt lennék (amúgy már tízkor aludnék,folyton alszok).De ezt nem csinálhatom tovább,tegnap majdnem kiderült és ezzel csak a szívemet fájdítom,mert a srác nem írna,ha tudná,hogy én vagyok.
Ráadásul félek,hogy majd élőben is akar a barátnőmmel beszélgetni és az kellemetlen lesz,mert ő nem annyira szereti azokat a dolgokat,amiket én,tök különbözőek vagyunk.Hétvégente,ha bulizni megyünk,akkor találkozunk a sráccal és a haverjaival (a város népszerűi) és nem akarom,hogy ott derüljön ki.
Mi a fenét csináljak?
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!