Ti elmennétek a bankettre?
Magántanuló vagyok (8.-os) és elvileg holnap lesz bankett. Az egész osztály táncol, van ruhájuk mindenkinek egyforma. Mìg ők táncolnak addig én ott ülök egyedül és nézem őket. Rosszul esik hogy nem szólnak a ballagási fotózásról, osztálykirándulásról, az egyik tanár mondta hogy nyugodtan menjek be lesznek programok és lesz ballagási próba. 2 lány mondta hogy fogunk állni ballagáskor. Of.-t nagyon szeretem de úgy érzem már nem nagyon érdekli semmi illetve úgy érzem nem vagyok az osztály része.
Holnap csak ülök mìg táncolnak, egyforma ruha.. Láttam a ruhát nagyon fáj hogy én nem táncolok. Ti elmennétek ìgy a bankettre? Ballagásra biztos megyek.
Lehet, hogy rosszul esik, és ezt sajnálom is, de nekem is egyet kell értenem a második válaszolóval.
Az, hogy hetente 1x futólag láttak (azt is csak a vizsgák miatt, előtte pedig gondolom jóval ritkábban) az osztálytársaid tök más, mint hogy ők 8 éven keresztül minden egyes napi napi 6-7 órát egymással töltöttek...
Sajnálom, de tényleg nem vagy az osztályközösség része, nekem diákként furcsa is lenne, ha egy kvázi idegen beállítana mellénk fotózásra, eljönne velünk osztálykirándulásra meg a bankettre, pedig a nevén kívül nem is tudunk róla semmit.
Ha te magad is úgy érzed, hogy nem vagy az osztály része, akkor miért akarsz menni?
Én tényleg nem rosszindulatból mondom/kérdezem ezeket, nyilván jó okod van rá, hogy nem jártál rendesen suliba, de én így érzem, és nagyon nem értelek téged, amiért ennyire érdekel egy nyamvadt bankett egy halom idegennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!