Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elmennétek a bankettre?

Ti elmennétek a bankettre?

Figyelt kérdés

Magántanuló vagyok (8.-os) és elvileg holnap lesz bankett. Az egész osztály táncol, van ruhájuk mindenkinek egyforma. Mìg ők táncolnak addig én ott ülök egyedül és nézem őket. Rosszul esik hogy nem szólnak a ballagási fotózásról, osztálykirándulásról, az egyik tanár mondta hogy nyugodtan menjek be lesznek programok és lesz ballagási próba. 2 lány mondta hogy fogunk állni ballagáskor. Of.-t nagyon szeretem de úgy érzem már nem nagyon érdekli semmi illetve úgy érzem nem vagyok az osztály része.

Holnap csak ülök mìg táncolnak, egyforma ruha.. Láttam a ruhát nagyon fáj hogy én nem táncolok. Ti elmennétek ìgy a bankettre? Ballagásra biztos megyek.

2016. jún. 13. 12:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Én nem mennék. Nem olyan fontos dolog. Majd lesz szalagavatód, ott majd táncolhatsz :)
2016. jún. 13. 13:28
 2/14 anonim ***** válasza:
15%
Ha magántanuló vagy akkor minek mennél osztálykirándulásra meg bankettre? ha év közben nem akarsz iskolába járni, akkor a jó programokra se akarj menni. Azért nem szóltak, mert te magántanuló vagy, nem vagy az osztályközösség része.
2016. jún. 13. 13:30
 3/14 anonim ***** válasza:
En a helyedben biztos nem mennenk el, emlekszem nekem anno nagy marhulas volt, egesz ejszaka roptak... alig ultek le pihenni vagy falatozni valamit. Engem meg kikozositettek, akkor nem tudtam sokat allni mert azelott 1 nappal vettek le a gipszet a labamrol... rossz volt. En inkabb a helyedben szerveznek olyan esti programot ahol a barataimmal vagyok, es szorakozunk, ugy ahogy en is tudok. Vagy valamilyen egyeb programot talalj ki. Attol ha meg nem mennek a bankettre jol tudnam magam erezni mashol. Ez az en velemenyem, velem ez tortent, persze ha te vagysz elmenni akkor menj, ne hagyd ki, ha nem jo legfeljebb eljossz.
2016. jún. 13. 13:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem azért vagyok magántanuló mert olyan kedvem van. Legszivesebben suliba járnék. Mikor eljöttem azt mondták az iskola életébe részt fogok venni.
2016. jún. 13. 13:32
 5/14 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon bunkó vagy 2-es. Nekünk is volt magántanuló osztálytársunk gimiben, de ugyan úgy az osztály része volt, mint mindenki más.
2016. jún. 13. 13:33
 6/14 A kérdező kommentje:
Elvileg engem is beleszámoltak a létszámba hogy megyek. De ez ilyen "elbúcsuzunk a tanároktól" bankett. Tanárok rémei vagyunk szóval szerintem örülnek hogy ballagunk. Amúgy csak a kaja érdekel az egész bankettből :D
2016. jún. 13. 13:36
 7/14 anonim ***** válasza:
50%
nálunk a magántanuló nem volt az osztály része, mivel nem is láttuk, így nem is vett részt semmiben.
2016. jún. 13. 13:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Engem mostanában (a vizsgák miatt) minden héten láttak :D
2016. jún. 13. 13:45
 9/14 A kérdező kommentje:
Anya rábeszélt hogy menjek szóval elmegyek remélem megéri.
2016. jún. 13. 19:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy rosszul esik, és ezt sajnálom is, de nekem is egyet kell értenem a második válaszolóval.

Az, hogy hetente 1x futólag láttak (azt is csak a vizsgák miatt, előtte pedig gondolom jóval ritkábban) az osztálytársaid tök más, mint hogy ők 8 éven keresztül minden egyes napi napi 6-7 órát egymással töltöttek...

Sajnálom, de tényleg nem vagy az osztályközösség része, nekem diákként furcsa is lenne, ha egy kvázi idegen beállítana mellénk fotózásra, eljönne velünk osztálykirándulásra meg a bankettre, pedig a nevén kívül nem is tudunk róla semmit.

Ha te magad is úgy érzed, hogy nem vagy az osztály része, akkor miért akarsz menni?

Én tényleg nem rosszindulatból mondom/kérdezem ezeket, nyilván jó okod van rá, hogy nem jártál rendesen suliba, de én így érzem, és nagyon nem értelek téged, amiért ennyire érdekel egy nyamvadt bankett egy halom idegennel.

2016. jún. 13. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!