Kamaszok, ti elmentetek volna így a helyemben középiskola után bankettre?
Figyelt kérdés
Teljesen kiközösítve az osztályból, ha annyira kiközösítettek, hogy idővel 1-2 ember kivételével már köszönni se akartak nektek. Így elmentetek volna?2015. jún. 20. 18:08
1/9 anonim válasza:
Ha lett volna masik osztaly, vagy tarsasag, akikkel jol tudtam volna magam erezni, akkor igen.
2/9 anonim válasza:
Nem valószínű, de talán igen, az 1-2 ember miatt.
4/9 anonim válasza:
Én elmentem így. Jól éreztem magam.
5/9 anonim válasza:
Nekünk eljőtt az ilyen osztálytársunk is, teljesen jól elvolt, viszonylag sokáig maradt.
6/9 anonim válasza:
Anno én 3-4 emberrel jöttem ki jól az osztályból, ebből talán csak ketten mentek el bankettra, mégsem mentem el...
7/9 anonim válasza:
Elmentem volna, a végén már úgyis mindenki bír mindenkit, még azt is akit nem. Másrészt akkor meg úgyis az lenne, hogy "pfff persze hogy nem jött, miért is nem lepődök meg?!"
8/9 anonim válasza:
énis így voltam nem mentem és már kb b*szok mindegyikre :D
9/9 anonim válasza:
elmentem volna, sokszor ilyenkor oldódnak fel a feszültségek az osztályokon belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!