Ti elmennétek ilyen érettségi bankettre?
Figyelt kérdés
Egy olyan bankettre ahol nem csak a mi osztályunk lesz hanem az egész évfolyam? Nem rajongtam az osztályért sőt... Hidegen hagytak mindig is de ebben ne menjünk bele. Az iskolát se szerettem nem hogy még az egész évfolyamot. A végére a várost hagytam... azt is utáltam. Nyilván mindenki piálni fog megállás nélkül, mert már most azt beszélik de nekem ehhez nincs idegzetem.2015. jún. 28. 17:22
1/9 anonim válasza:
Akkor miért is kérdés, hogy elmenj-e egy olyan helyre ahol rosszul fogod érezni magad, rossz társaságban?
2/9 anonim válasza:
Ha nem akarsz elmenni, akkor mért tólünk kérsz hozzá engedélyt? Mindenki pontosan azt csinál, amit akar.
4/9 A kérdező kommentje:
A kérdés, hogy ti elmennétek-e... Nem az, hogy én megyek-e.
2015. jún. 28. 17:30
6/9 anonim válasza:
Szerintem aki ilyen helyzetben elmenne az hülye. Én se mennék el.
7/9 anonim válasza:
Én elmennék.
Lehet hogy nem szereted őket, de kellenek a kapcsolatok, felnőttként jól jön
8/9 anonim válasza:
# 7/7 ma 19:03
Valószínűleg az érzés kölcsönös. Olyan kapcsolattal meg nem sokra megy...
9/9 anonim válasza:
Ha van 1-2 barátnőd akkor igen.Ha tényleg nincs senki és alig vártad hogy végezz akkor ne menj.
Én is 1-2 emberrel beszélgettem most a banketten, nem volt nagy szám, nem is ittam mint a többiek.De ott voltam, ha mindenkit utáltam volna nem mentem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!