Főiskolai szakon ha nincs érettségi követelmény, (felvételi vizsgát nézik) akkor bármelyik két érettségit választhatom pontszámnak?
Figyelt kérdés
Tehát ha nekem van infóból és razból is, akkor jó ha ezt a kettőt választom, vagy legalább az egyiknek a közelező tárgyból kell lennie?
3 művészeti suli közül gondolkozom, azokon felvételi vizsgát nézik, ahol egy bizonyos ponthatárt el kell érni. Akkor számít, hogy egyáltalán hány %-os lesz az érettségim?
Nem igazán értem, és a neten sem találok hasznos infót.
Köszönöm előre is a segítséget!
2015. jún. 27. 12:44
1/2 anonim válasza:
Nem te választod ki, hanem azok, akik a pontodat számolják.
2/2 A kérdező kommentje:
Most még jobban megzavarodtam. xd De a választásomat csak itt fejeztem ki, hogy az lesz a 2 legjobban sikerült tárgy.
2015. jún. 27. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!