Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednetek a 18 éves...

Ti elengednetek a 18 éves lanyotokat a Balatonra, a barátjával?

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyunk együtt. Anyukam tulajdonképpen elengedett, de nagymamam dönt, és ő nem akar. Nem aludhattunk még együtt még semmi ilyesmi. Most is ezért nem akar. Nem vagyok szűz, vele veszítettem el,szerintem ez egy két és fél éves kapcsolatban nem baj. Nem vagyok felelőtlen sem... Nem értem miert csinálja ezt.
2016. márc. 26. 10:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nagymamád hisztizik, kérdezd meg hogy mikor aludt először férfival. Szerintem jóval 18 éves kora előtt.
2016. márc. 26. 13:54
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Engem 16 évesen engedtek először, bár barátom mellett volt még velünk 2 nagykorú barátnőm és egyikük pasija szóval nem sokat voltunk kettesben.
2016. márc. 26. 14:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem ne hagyd magad, 18 éves vagy, több mint két éve együtt vagy a barátoddal, saját pénzedből fizetnéd és ráadásul anyukád is elenged. Ennél több ok nem kell ahhoz, hogy mehess. Anyukáddal beszéld meg, hogy szedje rá a nagymamádat, bár én alapból nem értem miért ő dönt az ilyen kérdésekben. Mi velünk is együtt lakik a nagymamám, de a szüleim döntöttek mindig is ilyenekben.

20/L

2016. márc. 29. 19:43
 14/19 anonim ***** válasza:

Én 17 évesen mentem 2 hétre Balatonra a barátommal, akkor másfél éve voltunk együtt. Szintén velünk lakik a nagymama. De nagykorú vagy, oda mész ahova akarsz. A nagyi majd elfogadja.

20N

2016. ápr. 15. 19:17
 15/19 anonim válasza:
Nem értek egyet az elöttem válaszolókkal,mivel amíg az édesanyádal/nagymamádal élsz és ő tart el addig azt kell csinálnod amit ő mond...de ha az anyukád megengedi akkor győzd meg a nagyidag is...biztos megengedi ha mondjuk elbeszélgetsz vele...SOK SIKERT!!
2016. ápr. 15. 20:40
 16/19 anonim ***** válasza:

"Nem értek egyet az elöttem válaszolókkal,mivel amíg az édesanyádal/nagymamádal élsz és ő tart el addig azt kell csinálnod amit ő mond...de ha az anyukád megengedi akkor győzd meg a nagyidag is.."

- Sikerült egy mondattal arrébb bizonyítanod, mekkora baromságot állítottál az elsőben. Ugyanis a két "eltartó" felnőtt egymásnak ellenkező dolgot mond, vagyis két ellenkező dolgot kellene csinálni a kérdezőnek is. Ez pedig abszurdum.

Az meg szerencsére nem úgy van, hogy egy gyerek eltartása mindenhatóságot biztosít. Főleg egy felnőttel szemben abszurd irracionális követeléseket állítani, különösebb magyarázat nélkül.

2016. ápr. 15. 20:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Azt meg csak mellékesen teszem hozzá, hogy szerinted engedelmeskedni kell, de azért meg lehet győzni a felnőtteket, hogy módosítsanak azon, aminek engedelmeskedni kell. Szerintem gondold át, mit is vallasz igazán.
2016. ápr. 15. 20:48
 18/19 anonim válasza:
18. ergo felnőtt.
2016. jún. 20. 22:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, a legtöbb 18 éves nem képes eltartani magát, tehát nem felnőtt, max nagykorú.
2016. jún. 20. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!