Ti elengednetek a 18 éves lanyotokat a Balatonra, a barátjával?
Szia, szerintem ne hagyd magad, 18 éves vagy, több mint két éve együtt vagy a barátoddal, saját pénzedből fizetnéd és ráadásul anyukád is elenged. Ennél több ok nem kell ahhoz, hogy mehess. Anyukáddal beszéld meg, hogy szedje rá a nagymamádat, bár én alapból nem értem miért ő dönt az ilyen kérdésekben. Mi velünk is együtt lakik a nagymamám, de a szüleim döntöttek mindig is ilyenekben.
20/L
Én 17 évesen mentem 2 hétre Balatonra a barátommal, akkor másfél éve voltunk együtt. Szintén velünk lakik a nagymama. De nagykorú vagy, oda mész ahova akarsz. A nagyi majd elfogadja.
20N
"Nem értek egyet az elöttem válaszolókkal,mivel amíg az édesanyádal/nagymamádal élsz és ő tart el addig azt kell csinálnod amit ő mond...de ha az anyukád megengedi akkor győzd meg a nagyidag is.."
- Sikerült egy mondattal arrébb bizonyítanod, mekkora baromságot állítottál az elsőben. Ugyanis a két "eltartó" felnőtt egymásnak ellenkező dolgot mond, vagyis két ellenkező dolgot kellene csinálni a kérdezőnek is. Ez pedig abszurdum.
Az meg szerencsére nem úgy van, hogy egy gyerek eltartása mindenhatóságot biztosít. Főleg egy felnőttel szemben abszurd irracionális követeléseket állítani, különösebb magyarázat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!