Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szigorú anyukák, ti elengednét...

Szigorú anyukák, ti elengednétek 16 éves lányotokat a barátjával sátorozni?

Figyelt kérdés
Nem csak ketten lennének, a barátom haverjai is. De egy sátorban csak vele lennék. Vonattal mennénk és jönnénk. 13 km-rel arrébb sátoroznánk. A barátomat ismerik, de a barátom barátait nem

2015. aug. 15. 11:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Egy napra esetleg
2015. aug. 15. 12:18
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
Így kezdődik egy gangbang. Nem.
2015. aug. 15. 12:21
 3/18 anonim ***** válasza:
81%

Tipikus gyerekes észjárás....

Ha itt azt írják neked, hogy elengednének, az anyukád meg nem, akkor mégis mit csinálsz? Ülsz otthon abban a "boldog "tudatban, hogy pedig a neten megengedték?

Ezt csak te tudod megoldani az anyukáddal.

2015. aug. 15. 12:23
 4/18 anonim ***** válasza:
18%
Nem. Amíg nem felnőttkorú, addig én felelek érte, ha abj történik vele, az én hibám. Esetleg ha iylen osztálykirándulás jellegű sátorozás lenne, akkor igen, de így egy rakat fiúval, úgy hogy a kefélésre megy ki az egész, nem, dehogy engedném el. Majd amikor már magáért felel, nem kell kérdezkednie. Na meg amikor a sátorozáskor besikerült gyereket ő maga és a kis barátja is el tudják tartani. Tudom, nemcsak sátorozáskor lehet dugni, de amit szülőként tudok tenni, azt megteszem, h elkerüljem a bajt.
2015. aug. 15. 13:10
 5/18 anonim ***** válasza:
56%

"de így egy rakat fiúval, úgy hogy a kefélésre megy ki az egész" Mi van? o.O Voltam párszor sátorozni a barátommal meg a haverjaival, legtöbbször kb egymáshoz se nyúltunk, addig ment a buli amíg be nem aludtunk.

Ha a barátod megbízható, meg persze te is az vagy, akkor elengednélek.

Szomorú lennék, ha olyan lányt nevelnék, aki csak azért nem lesz terhes mert tiltom hogy programokra járjon.

2015. aug. 15. 14:46
 6/18 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó, neked van gyermeked, vagy egy tinilány vagy?
2015. aug. 15. 15:45
 7/18 anonim ***** válasza:
38%
Nem :D
2015. aug. 15. 17:31
 8/18 anonim ***** válasza:
70%

hány éves a barátod? Mióta ismered? Lenne veletek nagykorú is?

én 17 évesen mentem el a barátommal sátorozni, ő akkor 23 volt. Jött velünk a 25 és 26 éves nővére, meg az ő 30 éves pasijai. nem egy őrült tivornyázás volt, hanem egy kulturált balatoni nyaralás. Ja 1,5 éve voltunk együtt és gyerekkorunk óta ismertük egymást. Most 28 vagyok. Azóta hozzámentem és lett 2 gyerekünk. Ha ők teszik majd fel ezt a kérdést nehéz helyzetben leszek, mert a világ 10 év alatt is nagyot változott. Csupa tinivel, egy röpke kapcsolatban, idegenekkel biztos nem mehettem volna én sem, és én is nemet mondanék.

2015. aug. 15. 18:01
 9/18 anonim ***** válasza:
48%
Engem tuti elengedek volna, de nem volt ilyenre lehetőségem, így nem is kérdeztem rá. Nem értem, mi olyan nagy dolog ebben. Legalább önállóbb leszel. :) 19L
2015. aug. 15. 18:21
 10/18 anonim ***** válasza:
52%
Aki szerint "azt" csinálni mennek. Talán nappal nem tudnák? Vagy éjjel alszik a sperma?
2015. aug. 15. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!