Szigorú anyukák, ti elengednétek 16 éves lányotokat a barátjával sátorozni?
Tipikus gyerekes észjárás....
Ha itt azt írják neked, hogy elengednének, az anyukád meg nem, akkor mégis mit csinálsz? Ülsz otthon abban a "boldog "tudatban, hogy pedig a neten megengedték?
Ezt csak te tudod megoldani az anyukáddal.
"de így egy rakat fiúval, úgy hogy a kefélésre megy ki az egész" Mi van? o.O Voltam párszor sátorozni a barátommal meg a haverjaival, legtöbbször kb egymáshoz se nyúltunk, addig ment a buli amíg be nem aludtunk.
Ha a barátod megbízható, meg persze te is az vagy, akkor elengednélek.
Szomorú lennék, ha olyan lányt nevelnék, aki csak azért nem lesz terhes mert tiltom hogy programokra járjon.
hány éves a barátod? Mióta ismered? Lenne veletek nagykorú is?
én 17 évesen mentem el a barátommal sátorozni, ő akkor 23 volt. Jött velünk a 25 és 26 éves nővére, meg az ő 30 éves pasijai. nem egy őrült tivornyázás volt, hanem egy kulturált balatoni nyaralás. Ja 1,5 éve voltunk együtt és gyerekkorunk óta ismertük egymást. Most 28 vagyok. Azóta hozzámentem és lett 2 gyerekünk. Ha ők teszik majd fel ezt a kérdést nehéz helyzetben leszek, mert a világ 10 év alatt is nagyot változott. Csupa tinivel, egy röpke kapcsolatban, idegenekkel biztos nem mehettem volna én sem, és én is nemet mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!