Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szigorú anyukák, ti elengednét...

Szigorú anyukák, ti elengednétek 16 éves lányotokat a barátjával sátorozni?

Figyelt kérdés
Nem csak ketten lennének, a barátom haverjai is. De egy sátorban csak vele lennék. Vonattal mennénk és jönnénk. 13 km-rel arrébb sátoroznánk. A barátomat ismerik, de a barátom barátait nem

2015. aug. 15. 11:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem akarok gyereket szóval nincs, de már rég nem vagyok tini. :)

2015. aug. 15. 23:29
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
Na hát ez rögtön látszott a válaszodból.
2015. aug. 15. 23:37
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Ez csak attól függ hogy mennyi idős vagy.
2015. aug. 16. 12:17
 14/18 anonim ***** válasza:
42%

A sok begyöpösödött szülő...

Persze,hogy elengedném,ezek a nyár utolsó hetei,hadd érezze már jól magát.

2015. aug. 16. 17:37
 15/18 anonim ***** válasza:
33%
Elengedném, örülnék, hogy nem otthon ül. Szexelni meg bármikor tudna a hátam mögött, minek tiltsam?
2015. aug. 17. 17:32
 16/18 anonim ***** válasza:
12%

csak úgy csendben megjegyezném, szinte minden osztálykirándulásunkon 2-4-6 ember volt egy szobába (4fős szobák de vitték ide oda a pótágyakat) és én is volt h 3 pasival voltam egy szobába egyedüli lányként.. 3 összetolt ágyon aludtunk 4en, 2 pasi között feküdtem és érdekes mód nem volt szex..(pedig eléggé jóképű pasik vannak az osztályomban és én se vagyok sztem ronda(már csak abból kiindulva h 6-7 pasi mindig azzal cseszeget h menjek már el velük randira)) amikor 3an voltunk 1 szobában 2 fiúval akkor sem volt.. és amikor 2en voltunk egy egyszemélyes ágyon (erre 2x volt példa), akkor sem dugtunk..(pedig mindig ittunk is rendesen.. elég szép állapotban szoktunk lenni, de azért mindig tudtunk magunkról so még csak a pia miatt sem kell feltétlen dugni, pedig pár szülő azt hiszi) so ennyit arról h "nem mert ott kezdődik a gangbang" (pedig volt h nem szobákban, hanem külön lakásokban voltunk elszállásolva, so még csak arra se lehet fogni h hátha bejön vki vagy meghallja vki.. ja meg mindig be tudtuk zárni az ajtónkat kulccsal..még arra is volt példa h egyszerre voltunk többen a fürdőben (egyik fogat mos, másik zuhanyzik (zuhanyfüggöny behúzva) és akkor sem volt semmi, még csak az se h vki be akarjon nézni a függöny mellett))

17L

2015. aug. 18. 00:36
 17/18 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

annyit még hozzá tennék, hogy 3 éve vannak ezek az osztálykirándulások, vagyis 14 éves korom óta.. és azt nem lehet mondani h nagykorú volt velünk, mert mindig az ofő meg a bátyja jött velünk, akik mindig olyan részegek voltak már kora délután, hogy menni nem tudtak..nem még h bárkire is figyelni tudjanak..

2015. aug. 18. 00:40
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Én nem engedném el, semmi baja nem lesz, ha nem megy el, túl fogja élni. (Az viszont igaz, h én utálok sátorozni egyébként is, és ő neki is elég volt egyszer elázni az apjával..).vannak ennél jobb programok is. Az , hogy ilyen sok tinilány szül, meg jár mindenféle problémával nőgyógyászhoz, az a "modern" szülők hibája is, mert nem veszik a fáradságot és nem akarják vállalni a felelősséget, hogy törődjenek a kamasz gyermekeikkel és színvonalas, közös programokat szervezzenek, meg értékekre tanítsák őket. Mennyivel könnyebb magulra hagyni őket, hadd csináljon, amit akar, majd tanul a hibájából. Gyűlölöm az ilyen szülőket. Én remekül megvoltam szex nélkül egészen addig, amíg huszonéveesen meg nem ismertem azt, akivel öszeházasodtam végül, aki a gyermekeim apja lett, és nem gondolom, h bármit is vesztettem volna azzal h nem kellett a nem kívánt terhesség miatt izgulnom tizenévesen, vagy egészségtelen gyógyszereken élnem, amik teljesen felborítják a hormonrendszert. Amikor szültem viszont én voltam az egyetlen, akinek semmi gondja nem volt. Meggyőződésem, hogy volt összefüggés.
2015. aug. 18. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!