Ti elengednetek a 18 éves lanyotokat a Balatonra, a barátjával?
Mert a nagyid valszeg régi gondolkodású és nála együttalvás=szex. Ugyanakkor biztos nem akarja hogy a házasságkötésig legyen szex. Idegesítő helyzet, a legrosszabb az hogy ha észérvet is kérnél tőle arra, hogy miért nem engedi, azt mondja, hogy csak/mert én azt mondtam stb. Ha nem a közelben lakik(másik város) akkor anyud falazhatna nektek és elmehetnétek.
Hajrá
A nagymamád dönt?? Nézd, anyukád elengedett, innentől kezdve menj. Állj a sarkadra és mondd meg, hogy anya, elmegyek a Balcsira a barátommal, köszönöm, hogy elengedtél, a nagyi meg azt csinál amit akar...
Most komolyan..mi az hogy a nagymama dönt???
A nagymamám is velünk él.
Mindketten most ballagunk, és az arra kapott pénzből mennénk, érettségi után...
Megkaptad a pénzt, azt csinálsz vele, amit akarsz. Az a tied. A nagymamád is veletek él. És??
Tényleg nem értem, hogy hogyan lehet ilyenbe beleszólása. Mert hogy az anyád húzza esetleg a száját, meg aggódik érted, netán nem enged, az egy dolog. Azzal se értenék egyet, de végül is nincs is erről szó.
A nagymamádnak mégis miért van ebbe beleszólása?
Foglaljátok le a szállást, készüljetek úgy, hogy elmentek. Nagyinak nem kell róla tudnia. Megkapod a ballagási pénzt, aztán szépen elmentek nyaralni.
Senkinek semmi köze hozzá, hogy mire költöd a saját pénzedet. (Csak ne szólj akkor előre, ha még nem kaptad meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!