Valaki megendedné? Én nem (! )?
Azt kérdezte a fiam, hogy megengedem e neki, hogy elvigye itthonról a Notebook-ot, mert úgy akarnának"valakik"együtt játszani, hogy több gépet össze kötnek.
Én nemet mondtam.(mivel 200 e.ft volt, gondolom érthető .)
Én megengedném... én is viszem a notebookomat mindenhová, barátokhoz,táborokba... és eddig nem történt semmi baja!!
De am ha sajt gépe az a notebook a fiadnak, akkor jobban vigyáz rá ;)
Köszi a válaszokat.Látom, mindenki nagyon egy véleményen van.Közbenn már én is elbizonytalanodtam, megbántam, hogy olyan hírtelen mondtam nemet.
De most történt valami.
Hívta a haverja, hogy akkor elviheti-e.kérdeztem hogy kik lesznekmott, meg többet megakartam tudni a dologról.És ekkor kiderült, hogy nem a haverjáéknál lenne ez az egész, nem ismeri azokat akik játszanak(még azt s etudni mokor)és ő nem is lenne ott,
Tehet az a fiú elvinné kitudja hová, úgy hogy az én fiam nem is lenne ott.
Na így semmiképpen.
Nem dicsekvésből írom megint, de 200 e. ft volt a notebook.Ezen már a mostani játékok is mennek.
Halesz valami vele,senki nem fogja vállalni a felelősséget, az tuti.
Szerintem meg ajánld fel, hogy menjetek hozzátok:) Persze ha csak lehetséges...egy próbát megér szerintem:D
15/f
23.12 vagyok... No így viszont én sem engedném semmiféleképpen! Ha a fiad szeretne lan partyzni, azt megengedném, ezek a társaságok nem olyanok, akik lenyúlnák vagy tönkre tennék más cuccát... (persze általában), viszont így ismeretlen kezébe én se szívesen adnám.
Pár jobb havert tényleg meghívhatnátok egyszer magatokhoz. Csak 2-3 emberkét, így lehetőséged nyílna megismerni a fiad haverjait, könnyebben elengednéd legközelebb, illetve belelátnál egy rövid idő erejéig hogy miről is szól ez az egész.
Na, így tényleg nem. Plusz leülnék vele beszélgetni a bizalom kérdéséről (hogy miért is bízna meg ebben a másik srácban). Szép dolog, ha valaki jólelkű, csa később pofátlanul ki fogják használni. Saját tapasztalat.
Lanpartykon maximum a kábelek cserélnek gazdát, de ez ilyen adok kapok. Biztos vagyok benne, hogy akik rendszeresen járnak, azoknak tűnt már el és találtak is maguknál potyapéldányt pakolás után.
Ismét köszi a válaszokat.előszőr nem is értettem, hogy a gép kell ő meg nem...Rá kérdeztem, és azt mondta, amit fentebb már leírtam
Aki elkérte, azt ismerem, csak a többieket nem.Sőt, a fiam is csak annyit tud, hogy az ő haverjának a valamilxen haverjai.
Az a baj, hogy olyan kicsi albérletben lakunk, hogy nemigen van módunk bárkit is fogadni.
Sajnos űgy hozta az élet, hogy sürgősen kellett költöznöm, és csak ez adódott.
Ez a haverja elszokott jönni, akkor jól elvannak.
De többen már semi képp nem férnek el.
Egyenlőre nem piszkálom, de majd szándékomban áll megkérdezni, hogy hogy is van/lett volna ezaz egész.
Lehet hogy az is rosszul essett neki, hogy ő oda nem kellett.Vagy nem tudom, majd kidrítem.Nem nagyon akatam faggatni, mert láttam rajta, hogy nemnagyon akar róla bármit is mondani.Ő megkérdezte, én nemet mondtam, részéről ennyi, el van intézve.
Meghát ugye a gép tele van az ember személyes cuccaival.Idegen csávók ne kotorásszanak benne.
Az Én fiam 16 volt , amikor elengedtem . Először néztem nagyokat (mert azt se tudtam mi fán terem , ráadásul egy másik városban , számomra ismeretlen társaságban ). Ő két gyereket ismert , mert osztálytársak voltak . Úgy oldottuk meg ezt a dolgot , hogy a férjem bepakolta a cuccokat a kocsiba és mindhárman elmentünk . Közben körül néztünk , feltérképeztük a terepet ) . Fiam vitt 3 napra való ennivalót (mert így akarta ) és megbeszéltük , hogy hív , ha menjünk érte !
Persze mi is elmondtuk a negatívumokat és izgultunk hatalmasakat , de engedtük .
Másnap délben hívott hogy menjünk ( addig minden nap legkésőbb 9-10-kor már aludt!!!)
Hazahoztuk , kocsiból kiszállva hányt is ( nem ivott , mert jól körül néztem milyen helyre megy , egyszerűen csak a fáradtságtól . Utána 2 napig aludt ). Utána mesélt egy-két dolgot , de különösen nem faggattam . Végül is jól érezte magát , jókat játszott... de azóta se ment LAN partira .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!