Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valaki megendedné? Én nem (! )?

Valaki megendedné? Én nem (! )?

Figyelt kérdés

Azt kérdezte a fiam, hogy megengedem e neki, hogy elvigye itthonról a Notebook-ot, mert úgy akarnának"valakik"együtt játszani, hogy több gépet össze kötnek.

Én nemet mondtam.(mivel 200 e.ft volt, gondolom érthető .)

2010. ápr. 3. 20:34
1 2
 1/19 anonim válasza:
90%
attól függ hány éves, a többi dolgára hogy vigyáz stb.
2010. ápr. 3. 20:40
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

Én megengedném.

Ezt úgy hívják LAN party mikor többen játszanak együtt hálózatban összekötve. Mi is játszottunk így suliba és netkávézókba is.

Engedd meg neki tud rá vigyázni ha nagyon félted vidd el kocsival a barátaihoz meg hozd is haza.

2010. ápr. 3. 20:41
 3/19 A kérdező kommentje:
14 éves.Vigyáz a dolgaira, megbízható, de a többieket nem ismerem.Úgy szokta elvinni barátjához, hogy az ő gépükről raknak át cuccokat.De azt a fiút ismerem.
2010. ápr. 3. 20:43
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Megengedném, miért ne? 14 évesen már csak tud rá vigyázni.
2010. ápr. 3. 20:48
 5/19 anonim ***** válasza:
78%

Engedd el nyugodtan.

Mi történhet?

2010. ápr. 3. 20:48
 6/19 anonim ***** válasza:
78%
Asszem mi is úgy 14-15 körül lehettünk mikor így játszottunk.
2010. ápr. 3. 20:53
 7/19 anonim ***** válasza:
68%
Az én húgom csak 10 éves, de ő is el szokta vinni a laptopot magával mindenfelé.
2010. ápr. 3. 21:12
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
A LAN-on való játék hatalmas móka és semmit nem árthat a gépednek. Meg amúgy is vigyázott rá eddig, ha haverhoz átvitte tölteni rá, gondolom most is fog. Megértem, ha félted a gépet (én is félteném), de ha amúgy megbízható a fiad, akkor én odaadnám. Persze, baleset történhet, de kivel nem?
2010. ápr. 3. 21:34
 9/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem úgy fog rá vigyázni a fiad, mint a szeme fényére. A fiúknak hatalmas kincs a notebook stb. Szerintem engedd neki.
2010. ápr. 3. 22:22
 10/19 anonim ***** válasza:
89%

A lan party tényleg jó móka, én lánylétemre is elmentem néha haverokhoz... Azt azért tudni kell, ha egész éjszakás buli, akkor ott kajálás van a gépek mellett illetve ivás, nálunk előfordult billentyűzetbe öntött kóla meg ilyenek.

Akkor és csak akkor engedd meg a fiadnak hogy elvigye, hogy ha megígéri hogy nagyon vigyáz rá. Ezenkívül beígérheted neki azt is, hogy ha tönkre megy vagy valami baja lesz, akkor neki kell megjavíttatnia/újat vennie, saját zsebpénzből. Ha ezek évekig tartó "törlesztéssel" is jár... Ezek után azért még jobban figyelni fog rá! :)

2010. ápr. 3. 23:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!