Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyibe kerül a logopédus?...

Mennyibe kerül a logopédus? Lehet még segíteni rajta?

Figyelt kérdés

13 éves lesz a gyerek.Eddig is mondtam neki, hogy kissé beszédhibás, de nem igazán zavart se engem se őt. Most, hogy kamaszodik, úgy látszik, mégis csak zavarja.

Mennyibe kerül?

Vagy az iskolában még ingyenes?

2010. márc. 30. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Ha van a suliban,akkor ott keressétek fel,ingyenes.Ha nincs akkor a helyi pedagógiai szolgálatnál van,ott is ingyenes.Ha magánúton akartok járni,akkor megmondja mennyiért vállal.Általában 1200-1800 között óránként.
2010. márc. 30. 20:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. És azt a pedagógiai szolgálatot hol kell keresni? Vagy így van a telefonkönyvbe?
2010. márc. 30. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a háziorvos tud ebben segíteni egy tanácsadáson. Vagy az iskolába érdeklődj, mert ezek a hivatalos intézmények "ismerik" egymást.
2010. márc. 30. 20:30
 4/6 A kérdező kommentje:
És valóban, benne van a telefonkönyvben így:-))
2010. márc. 30. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
A tesóm is beszédhibás volt, ő is logopédushoz járt egy évig, és 3000 FT volt egy óra. Én is szoktam ő készit fel a versenyekre ;)
2010. ápr. 4. 11:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, már megoldódott. Az ált iskolában van náluk logopédus és az ingyenes.
2010. ápr. 4. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!