Tudok segíteni rajta? Hogyan?
Figyelt kérdés
Dániában élek, és a legjobb barátnőm nagyon szoros kapcsolatban áll a bátyjával. A fiú tizenhét éves, és egy másik városban jár katonai gimibe (nem olyan messze tőlünk). Katonának készül, és a barátnőm egy ideje olyan, mintha kicserélték volna. Azelőtt úgy jött suliba, hogy de örül annak, hogy hazajön a tesója, mostanában viszont amikor róla kérdezek, először csak néz maga elé, és megpróbálja lerázni a témát. Egyszer volt, hogy kiborult, és mondta, hogy este sírni is szokott, mert egy ideje úgy gondolja, hogy nem bírná ki, ha a tesójából katona lenne. Nem tudom, hogy mi hoz ki belőle ilyen reakciót, mert a bátyja teljesen biztonságban van, okos, jókedvű, egészséges, és ezt ő is láthatja, mivel szinte minden második hétvégén hazajön. Nem cigizik, nem drogozik, szerintem teljesen rendben van vele minden, a barátnőm mégis folyton hergeli magát ezzel a gondolattal, és azt veszem észre, hogy egyre többet gondol erre. Mivel segíthetnék neki? És ha igen, akkor hogyan?2011. máj. 2. 18:52
1/1 anonim válasza:
Nem attol fel a baratnod szerintem h elkezd drogozni es hasonlok.
Hanem attol h a katonai elet nem olyan mint egy megszokott civil elet. Munka kozben veszelyben van az elete.Barmikor elveszitheti.Nem beszelve arrol h ha kell akkor embert öl. Es valoszinu ezt nem tudja feldolgozni a baratnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!