Ha egy 11 éves lány kifesti a körmét, meddig lehet neki rajta a lakk? Mikor kell lemosnia?
szinfüggő
uszodába,egyén nem iskolai akármire el persze
iskolába viszotn iskolától függően..rózsaszin,halvány szinek oké...de egy tűzpirossal nem engedném iskolába
Mi az, hogy "kell leszedni"?
Leszedi, ha már pattogzik a körméről, vagy ha megunja.
Ha hónapokig festi, akkor meg besárgul a körme. De igazából nincs olyan kikötés, hogy mikor kell leszedni...ha tartós körömlakk, akkor egy hétig is szép lehet. Ha meg gagyi, akkor két nap múlva már érdemes leszednie, mielőtt magától leválna.
Én régóta festem a körmöm,mert alapbol hosszúak.. Bár nem volt olyan ,hogy pl egy hétig lehet,különben nem levegőzik. Persze nem ajánlatos egy hónapig fennhagyni ,amíg csak lehet,mert lehet egy idő után besárgul.. Bár hamarabb lekopik a lakk,mint bármi baja lenne a körmének. Nem mondok xy időt,mert azt te látod. Ha kopik mosd le ,pár napig lakk nélkül hagyd,és szerintem úgy jó lesz. De ennek a legnagyobb része az,hogy milyen alapból a körme. Erős,vékony ,törik e -de ez csak másik kérdés..
Ja ,és az uszoda- igen,elengedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!