Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha egy 11 éves lány kifesti a...

Candypop kérdése:

Ha egy 11 éves lány kifesti a körmét, meddig lehet neki rajta a lakk? Mikor kell lemosnia?

Figyelt kérdés
Uszodába elengednétek ha ki lenne festve a körme?
2011. jún. 20. 11:20
1 2
 1/20 :) :) :) ***** válasza:
60%
Miért egy 11 éves "kislány" talán nem festheti a körmét??azért ez már kicsit sok.Amugy igen elengedném.
2011. jún. 20. 11:22
 2/20 anonim ***** válasza:
70%

szinfüggő

uszodába,egyén nem iskolai akármire el persze

iskolába viszotn iskolától függően..rózsaszin,halvány szinek oké...de egy tűzpirossal nem engedném iskolába

2011. jún. 20. 11:25
 3/20 anonim ***** válasza:
84%
ŰNyári szünet van, csinálhat amit akar, nem fog szólni senki egy kis körömlakkért. Lemosni akkor kell, mikor lepattogzik, mert igénytelen a lepattogzott körömlakk.
2011. jún. 20. 11:27
 4/20 A kérdező kommentje:
Úgy értem ha kifest hány nap múlva kell lemosnia?
 5/20 A kérdező kommentje:
*kifesti
 6/20 anonim ***** válasza:
88%
Amikor akarja.De egyetértenék azzal hogy ha kicsit lepattog akkor le kell.
2011. jún. 20. 11:29
 7/20 A kérdező kommentje:
És nem mondanátok azt hogy x nap múlva le kell mosnia mert rossz a körömnek? (elzárja a levegőtől?)
2011. jún. 20. 11:29
 8/20 anonim ***** válasza:
Meg mondjuk néha tartson pár nap szünetet, mert a folyamatosan lakkozott köröm elég csúnya.
2011. jún. 20. 11:30
 9/20 anonim ***** válasza:
84%

Mi az, hogy "kell leszedni"?

Leszedi, ha már pattogzik a körméről, vagy ha megunja.

Ha hónapokig festi, akkor meg besárgul a körme. De igazából nincs olyan kikötés, hogy mikor kell leszedni...ha tartós körömlakk, akkor egy hétig is szép lehet. Ha meg gagyi, akkor két nap múlva már érdemes leszednie, mielőtt magától leválna.

2011. jún. 20. 11:32
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

Én régóta festem a körmöm,mert alapbol hosszúak.. Bár nem volt olyan ,hogy pl egy hétig lehet,különben nem levegőzik. Persze nem ajánlatos egy hónapig fennhagyni ,amíg csak lehet,mert lehet egy idő után besárgul.. Bár hamarabb lekopik a lakk,mint bármi baja lenne a körmének. Nem mondok xy időt,mert azt te látod. Ha kopik mosd le ,pár napig lakk nélkül hagyd,és szerintem úgy jó lesz. De ennek a legnagyobb része az,hogy milyen alapból a körme. Erős,vékony ,törik e -de ez csak másik kérdés..

Ja ,és az uszoda- igen,elengedném.

2011. jún. 20. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!