Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha egy 11 éves lány kifesti a...

Candypop kérdése:

Ha egy 11 éves lány kifesti a körmét, meddig lehet neki rajta a lakk? Mikor kell lemosnia?

Figyelt kérdés
Uszodába elengednétek ha ki lenne festve a körme?
2011. jún. 20. 11:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Csak mert anyukám 2-3 nap múlva lemosatja mert

-nem nekem való (még kicsi vagyok hozzá,legalábbis szerinte)

-nem tud a köröm a lakktól lélegezni,és ezért káros

-káros anyagokat tartalmaz

2011. jún. 20. 11:36
 12/20 anonim válasza:
0%
Jesszusom. te nem szokod festeni a kormod, mint anyuka? nem tortenik vle semmi sem. en nem szoktam kb egy hetig lemosni, pedig mosogatok, de birja a kormom. es vegzem is a dolgom. es annyi az egesz h lemosom, egy ket napig hagyom azan ujbol befestem mert unom h "seszinu" ...
2011. jún. 20. 11:42
 13/20 A kérdező kommentje:

Én a lány vagyok :D

és anyukám nem festi a körmét

2011. jún. 20. 11:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem mondanám,az ő dolga,viszont azt elmondanám,hogy így nem jut levegőhöz a köröm.Bár ez lábon másképp van,ott elmondanám,hogy alágombásodik,ha sokat hagyja rajta..

Elengedném uszodába,persze..a körömfestés nem olyan,mint egy piercing..

2011. jún. 20. 11:49
 15/20 A kérdező kommentje:
De mégis,hány nap után mondanátok hogy most kkor le kell mosni?
2011. jún. 20. 11:57
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

Szia kortársam! Türkiz az divatos szín *-*

11,5/L

2011. jún. 20. 12:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mondanám,hogy hány nap után kell lemosni,de a lábon jó ha 3-4 nap után le van mosva..
2011. jún. 20. 12:35
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan.

Én is festettem akkor, de csak világos színekkel. Barack, világoskék, csillogós. Mondjuk tűzpirossal ráérsz egy pár év múlva :D

AKkor kell lemosnod, amikor kezd lenőni, vagy lepattogzani. Uszodába nyugodtan mehetsz szerintem. Nyáriszünet van, na :D

2011. jún. 20. 13:29
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

"Szia kortársam! Türkiz az divatos szín *-*"

de nem egy 11 "és fél" évesnek...pff.

13L(és nem is általánosba való...)

2011. jún. 20. 18:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is 11 vagyok, a kedvenc körömlakkom levendula színű, anyum konkrétan napok múlva vette csak észre. :D Amúgy nem ellenzi, mert néhány éve is festette a körmét - rézszínűre, meg bőrszínhez hasonlóakra. Sajnos ez elég szar minőségű körömlakk, naponta rá kell festenem, viszont imádom, úgyhogy használom. A kérdésre visszatérve, én 3-4 naponta leszedem a lakkot, és nagyjából ugyanennyi ideig hagyom nélküle. Nem igazán értem, mi az összefüggés a lakkozott köröm és az uszodába járás között. Mellesleg az én körömlakkjaimat - csak a halványlila rossz minőségű - leszedi a klóros víz, de lehet, hogy csak én fogtam ki olyan rosszakat. Persze attól is függ, hogy milyen színű a körömlakk, mert nekem csak halvány színeim vannak, illetve van egy olyan, ami narancssárga csillogós cuccokból áll, és ezeket bármikor használhatom. Vagyis használhatnám, de járok küzdősportra, ahova nem szabad lakkozott körömmel menni.
2011. jún. 30. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!