Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fontos, hogy kamaszként...

Fontos, hogy kamaszként kiéljük magunkat?

Figyelt kérdés

Tipikusan az otthonülős csoportba tartozok. Nem járok el sehová, maximum sportolni.

De azt veszem észre, hogy ez baj. Azzal, hogy nem járok bulizni együtt jár, hogy nem dohányzom, nem iszom, nincs barátom. De úgy érzem, hogy ezzel kimarad a kamaszkorom. Jól érzem? Vagy ráér még az a bizonyos "bulizós" életvitel?

16L

2016. jan. 27. 21:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

HA most nem érzel rá kedvet semmi baj, felesleges 16 évesen úgy érezned hogy bármiről lemaradsz, még 20 éves korod után is be tudod pótolni, vagy egyetemista korodban. A különbség csak annyi hogy egy 16 éves teljesen máshogy bulizik meg szórakozik mint egy 22-24 éves.

Én 16-20 között nagyon sok buliba jártam, főleg nyaranta. Persze ez nem járt mindig piálással meg pasizással, egyszerűen csak táncoltam meg jól éreztem magam. És 20 éves korom után rájöttem hogy ezek a bulik semmit nem érnek, inkább töltöm az estét egy szűk baráti társasággal, Tehát a bulizós életvitelből is lehet elég sokat tanulni, és egy idő után úgyis mindenki rájön mi az ami kell neki.

2016. okt. 23. 14:49
 22/23 anonim válasza:
Én kiéltem magam kamaszként, baromi sok emléket szereztem amikre öröm vissza emlékezni. Éjszakánként csobbantunk a bányatóban, leszöktünk, hülyeskedtünk ahogy növekedtünk ittunk néha. Szanaszét fújt a szél de a mai napig van egy csoport amibe tartjuk a kapcsolatot, meg is beszéltünk egy találkozót :). Én ezekből merítettem akkor erőt. És szerintem életrevalóbb is lettem valamivel.
2016. dec. 10. 21:48
 23/23 anonim ***** válasza:
Később is ráérsz bulizni, de engem megölne az unalom.
2016. dec. 11. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!