Fontos, hogy kamaszként kiéljük magunkat?
Tipikusan az otthonülős csoportba tartozok. Nem járok el sehová, maximum sportolni.
De azt veszem észre, hogy ez baj. Azzal, hogy nem járok bulizni együtt jár, hogy nem dohányzom, nem iszom, nincs barátom. De úgy érzem, hogy ezzel kimarad a kamaszkorom. Jól érzem? Vagy ráér még az a bizonyos "bulizós" életvitel?
16L
Személyfüggő.
Ha te úgy érzed, hogy fontos lenne, de kihagyod, akkor az baj. De nem mindenki igényli a szórakozást.
Én speciel örülök, hogy fiatalon kiéltem magam.
később még nehezebb barátokra lelni
a felnőttek között szinte már csak érdekkapcsolatok vannak. aki igaz barát, az gyerekkorból van, legtöbbször.
kiélni nem kell, de mmost van sokmindennek az ideje kamaszként.
Ráér a bulizás még bőven. De ha nem érzed jól magad olyan környezetben, akkor nincs értelme erőltetni.
Én is olyan voltam mint te, de egyedül azt bánom, hogy értelmesebb programokat se találtam magamnak.
Ha vannak barátaid, akkor velük járj el sportolni, korizni, úszni, moziba, színházba, kiállításokra, stb.
Hát pont ez az, hogy te érzed.
Én mondjuk azt érzem, hogy sok minden kimaradt az életemből, pedig még "csak" 17 vagyok. Engem zavarnak ezek a dolgok, másokat pedig nem érdekelnek.
16-ként volt barátnőm, de 13 évesen már szerettem volna, és sajnálom, hogy tipikus gyökér 13 évesként viselkedtem, nem beszéltem lányokkal mikor még volt rá bőven lehetőség. Nekem ez fáj, más pedig azt mondja, ennyi idősen nem is kell ilyenekkel foglalkozni.
nem érzed jol. nem marad ki semmi. én sose voltam bulizos..nem is hiányzott.
28 évesen "éltem ki magam"- egy 10 napos nyaralás alatt. na elotte se utána se mentem tobbet -buli nyaralásra :D pont elég volt annyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!