Miért érzem azt kamaszként, hogy szívesebben lennék lány, mint fiú, de amúgy a lányok érdekelnek?
Lehet, mert úgy érzed, hogy amiért egy fiúnak meg kell küzdenie, az egy lány ölébe csak úgy belehull, mindent megkapnak a srácoktól, stb. Neked meg erőfeszítéseket kell tenned sok olyanért, amiért egy csajnak nem.
Lehet, te nem az a domináns, férfiasabb típus vagy. Ez változhat mindkét irányba, idővel alakulni fog a személyiséged.
Minden nap, ha belenézek a tükörben, akkor egy lányt látok, lányt magamban. Egy lányt aki nem tud megküzdeni az élettel, sajnos. lelkileg gyenge vagyok, és sírós, nem olyan, mint a korombeli fiúk. igazi barátom sincs, csak spanok.
Hogy a kérdésre válaszoljak: szeretem a lányos ruhákat, cipőket (persze nem a magassarkút, hanem pl a balerina cipőt), a cicanadrágot (persze feketét), egy héten kétszer jazz balettre járok, full lányok közé. Mások azt mondták, hogy tiszta idióta vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!