Egyszer-egyszer kapott kamaszként és azt kell mondanom hogy igen. Először akkor fordult elő mikor nem engedtem el bulizni és megütött. Az után ütöttem meg életében először. A második alkalommal mikor éjszaka elszökött a barátjához aludni 16 évesen. Kiskorában sosem kapott semmiért, és sajnos későn jöttünk rá hogy egy-egy nevelő célzatú pofon többet használ mint árt.
2015. jan. 1. 19:27
2/40 anonim válasza:
Én kaptam pofont kiskoromban is, de kamaszként nagyobbakat. Én azt mondom, nekem számított, leginkább a megaláztatás miatt, gyerekként annyira még nem fogtam fel a súlyát.
2015. jan. 1. 20:08
3/40 sasika12 válasza:
A pofon nem old meg semmit ha felnőtt létedre nem tudod épp érvekkel rávenni a gyereket arra amire akarod elrontottad a nevelést. Minkett soha nem ütöttek meg mégis tudjuk a mértékeket és szót fogadtunk.Ha meg kell ütni ott már valami nincs rendben azt már rég elrondtottad akkor pedig ne a gyereket üsd a saját hibád miat mert a gyerek olyan amilyenre nevelted.Neked kell figyelni rá hogy milyen társaságba keveredett stb.
2015. jan. 1. 20:34
4/40 anonim válasza:
"és sajnos későn jöttünk rá hogy egy-egy nevelő célzatú pofon többet használ mint árt."
mindez persze nem történik meg ha megvan a bizalom, a szülők partnerek, és nem egyszerűbb megoldás egyszerűen kiszökni a gyereknek
verekedni tényleg egyszerűbb, csak nem fogja megoldani az alapkérdést
a probléma nem ott kezdődött, hogy ki akart szökni, mert jó buli, hanem ezt gondolta racionálisnak, a szüleivel hajlandó beszéd helyett
erre mikor fogtok rájönni?
későn erre is?
2015. jan. 1. 21:36
5/40 anonim válasza:
Hmm. Kamaszként azt szűröm le, hogy a korombeliek jobban hallgatnak az általuk tisztelt szülő SZAVÁRA, mi t a tenyerére.
2015. jan. 1. 22:48
6/40 anonim válasza:
Nem, nem lesz jobb, sőt.
A verés csak agressziót generál. Ha valaki már úgy elcseszte a nevelést, hogy a saját gyerek megüti az csak tovább ront vele azon, ha megveri.
2015. jan. 1. 23:11
7/40 Magyarmanó válasza:
Én nem vagyok szülő, 15 éves vagyok de ha engem ütnének csak azért is csinálnám, ehelyett ha megbeszéljük az adott dolgot, akkor hallgatok rájuk. A pofonjaiddal csak azt éred el, h vagy félni vagy utálni fog.
2015. jan. 1. 23:25
8/40 anonim válasza:
Avval hogy megüt,megaláz,és nem csak hogy nem fogom jobban tisztelni,vagy hallgatni rá,hanem meg is fogom vetni érte és még annyira se fogok benne megbízni..
2015. jan. 2. 00:06
9/40 anonim válasza:
Én is kaptam pofonokat,most is kapnék,de most már vagy elugrok előle,vagy lefogom anyám kezét. Szerintem sem éri el a célját. De apum nem pofonokat adott,hanem hozzánk vágta a széket,stb. És ezekhez még jön a csúnya,lehordó,káromkodó stílus. Na ezekkel rohadtul nem fogják megoldani a gyereknevelési problémákat(amiből allig van). :/
2015. jan. 2. 07:51
10/40 anonim válasza:
Rokongyerek amikor hirtelen megnőtt és nagyobb lett mint a mostohaapja, visszaadott neki 1-2 nevelési célzatú pofont, ami annyira jól sikerült,h mostohaapuka el is költözött:)
Szóval csak csínján a kamasz gyerek verésével, főleg, ha nagyobb nálatok.
Az csak urban legend, h anyuka hozza a sámlit és ráállva kever le a kamasz fiának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!