Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Na szóval anya ma reggel elment dolgozni és fél 3-kor jött haza. Én későn keltem, úgy döntöttem tanulok mert nem keveset kell illetve csend van nyugalom. Anya hazajött, lefeküdt aludni és ugye besötétedett és nem lehet feloltani a villanyt mert ő úgy nem tud aludni. Én vagyok a hibás hogy miért nem teregettem ki délelőtt egy lusta dög vagyok, nem csinálok semmit, senkiházi lesz belőlem. Én most is megcsinálnám de fel ne kapcsoljam a villanyt mert ő pihen. Most tényleg én vagyok a lusta hogy egyszer nem teregettemk ki. Villany mellett nem tud pihenni? 4-ig meg kell tanulnom mert aztán sötét lesz, ő alszik és nincs villany. Kinek van igaza? Most csak szerintem nem normális anyám?
2016. jan. 24. 18:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha felkelt már, akkor még neki tudsz állni, de írtad, hogy zavarja a lámpafény. S ilyenkor ha aludt, akkor mikor fekszik le újból aludni?

Legrosszabb esetben azt tudom mondani, hogy a konyhában a kis széken.vagy ha a szobában van kisasztal, esetleg azt vidd ki ha nem túl nehéz.

Én is remélem, hogy csak fáradt.

Ketten laktok?

2016. jan. 24. 20:48
 12/18 A kérdező kommentje:

A jobbik eset hogy hulla fáradt és éjszaka hamar elalszik, a rosszabbik eset hogy hajnal 2-kor megy aludni :(

Sajnos nincs asztalunk, nagyon kicsi a lakás

Igen, ketten lakunk

2016. jan. 24. 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát akkor tényleg nem tudom:( Marad a konyha, vagy valahogy kompromisszumot kötni.Neked is kéne tanulni nem egyszerű:( Esetleg zseblámpával a takaró alatt::( Én régen így olvastam, ha nem akartam zavarni senkit de ez hosszú távon nem éppen jó dolog.

Falun laktok vagy városban? Esetleg könyvtár van? Vagy barátnő akivel együtt tudnál tanulni? Hétköznap meg bent maradnál a suliba ha lehet?

2016. jan. 24. 21:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Városba lakunk, de szerencsére 3 hetente kell csak ezt elviselni mert 3 műszakba dolgozik, addig meg valahogy kompromisszumot kötünk aztán meg remélehetőleg irány a kolesz :))
2016. jan. 24. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:
miért nem veszel egy kis asztali lámpát, éjjeli lámpát..felcsiptetheto lámpát..vagy tudom is én mit..
2016. jan. 24. 22:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem akarok kötekedni, de ha annyira fontos tanulnod, akkor miért nem keltél fel korábban?
2016. jan. 25. 09:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Remélem sikerül a kolesz:)

A kislámpa amúgy jó ötlet:) Anyud biztosan adna rá pénzt.

Nem kell hiper szuper, egy egyszerű kislámpa is megteszi:)

2016. jan. 25. 15:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy van-e a az illemhelységben (wc) lámpa, de volt mikor hotelben közös helyen aludtunk és én pl a wc-n tanultam mert volt ott lámpa
2016. febr. 16. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!