Kinek van igaza?
Ha felkelt már, akkor még neki tudsz állni, de írtad, hogy zavarja a lámpafény. S ilyenkor ha aludt, akkor mikor fekszik le újból aludni?
Legrosszabb esetben azt tudom mondani, hogy a konyhában a kis széken.vagy ha a szobában van kisasztal, esetleg azt vidd ki ha nem túl nehéz.
Én is remélem, hogy csak fáradt.
Ketten laktok?
A jobbik eset hogy hulla fáradt és éjszaka hamar elalszik, a rosszabbik eset hogy hajnal 2-kor megy aludni :(
Sajnos nincs asztalunk, nagyon kicsi a lakás
Igen, ketten lakunk
Hát akkor tényleg nem tudom:( Marad a konyha, vagy valahogy kompromisszumot kötni.Neked is kéne tanulni nem egyszerű:( Esetleg zseblámpával a takaró alatt::( Én régen így olvastam, ha nem akartam zavarni senkit de ez hosszú távon nem éppen jó dolog.
Falun laktok vagy városban? Esetleg könyvtár van? Vagy barátnő akivel együtt tudnál tanulni? Hétköznap meg bent maradnál a suliba ha lehet?
Remélem sikerül a kolesz:)
A kislámpa amúgy jó ötlet:) Anyud biztosan adna rá pénzt.
Nem kell hiper szuper, egy egyszerű kislámpa is megteszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!