Szerintetek igaza van?
elég sok fiú barátom van. Bulizni is velük jarok. Igazság szerint a bátyám és a haverjai. De már az én barátaim is.
Multkor discon mindenki egy kört fizetett. Amikor hozzám értünk ragaszkodtam hozzá hogy a következőt én fizessem. Már kínos lett olna hogy mindig csak ők.
Másnap otthon dumáltunk és elszóltam magam hogy fizettem én is kört. Apukám teljesen kiakadt hogy lány létemre mer itatom a testvérem fiú barátait. ( tudta hogy ők fizetgetnekek nekem. szerinte az a normális)
19/L
Szerintem igazad van. Az én baráti (fiú) körömnek is nehéz volt elfogadni azt,hogy márpedig én is fogok fizetni,de megszokták. Ha egyszer így bulizunk,hogy mindenki fizet egy kört akkor abba én is beletartozok :)
Az megint más,ha például randira mész és a fiú fog fizetni,nem a lány fogja a fiút meghívni. De egy hétvégi buliba haverokkal megint más.
Én se szeretem ha mindig meghívnak,mert kellemetlenül érzem magam. Nem azért járok fiúkkal bulizni,hogy fizetessem a piámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!