Szerintetek igaza van?
van egy tanár akit nem kedvelek. Nyilván nem mutatom ki de szerintem hülyeségeket beszéll és nagyon szeret dicsekedni. Az órái többsége ezzel telik. Elmondtam anyukámnak és igazat adott hogy tényleg bután viselkedik. Nem akarok vele semmit se tenni se megváltoztatni csak jól esett elmeséllni neki.
Apukámnak is elmondtam mikor beszélgettünk és abszolút nemértett meg rögtön úgy állt hozzá hogy ő a tanár azt beszél amit akar le kell nyelni, nekem semmi se jó hogy lehet hogy a többieknek megfelel csak nekem nem.
Igazából nem azért meséltem el nekik hogy tegyenek valamit. Iskolában se mondtam el senkinek hogy mi a véleményem róla csak otthon jól esett kibeszéllni.
szerintetek jól reagállt apukám?
beszél, elmesélni, nem értett meg, kibeszélni, reagált
Nem akarlak bántani, de ha ő a nyelvtan tanár, ha nem, valaki ezekért egyszer nagyon le fog cseszni...
A kérdésedből ítélve Te lány vagy, mert furcsállod, hogy ugyanabból a sztoriból más jött le egy férfinak és két nőnek.
Igen jól reagált, a férfiak a logikát és a tényeket nézik, és a megoldásokat keresik. A nők az érzelmeket bogozzák. Így kerek a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!