Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Igaza lehet a barátaimnak?

Igaza lehet a barátaimnak?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. nem járok bulizni, nem sminkelem magam, nem iszom, nem cigizek és még nem volt barátom.

a barátaim folyton mondják hogy fessem ki magam és menjek el velük bulizni és legalább felszedek valakit, de én már igazából nem tudom mi legyen mert én nem hiszem hogy valakinek is kellenék de mégis annyira nyaggatnak hogy legalább majd iszok valamit és bulizok (amit nem igazán tudok)

nem tudom hogy hallgassak e rájuk

szerintetek?

2012. márc. 31. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
persze menj el, kapcsolódj ki. ne feltétlenül azért, hogy felszedj valakit, de menj el. sminkeld ki magad, öltözz feel csinosan. ebben nincs semmi rossz
2012. márc. 31. 21:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kipróbálhatod, hogy elmész valami szórakozóhelyre. Valamikor mindent ki kell próbálni, és jobb előbb mint később. :) Egyébként sem tudhatod, hogy szertnéd-e vagy sem, és ha 30 évesen jut eszedbe, hogy ki kéne próbálni, az már nem teljesen oké.
2012. márc. 31. 21:22
 3/11 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni hogy 165 cm és 65 kg vagyok szóval duci és hát mivel a barátnőim mind kis vékonyak látom mit hordanak és hát az én alkatommal a csinos nemigen megoldható
2012. márc. 31. 21:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ha akarsz menj el,ha nem akkor ne menj,ne mások miatt tegyél meg valamit.
2012. márc. 31. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Attól, hogy duci vagy lehetsz igenis csinos!!!
2012. márc. 31. 22:21
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem egyszer kétszer érdemes lenne kipróbálnod.. veszíteni csak a szüzességedet tudod de ahhoz már nem vagy olyan fiatal, eglább tapasztalatot szerzel, stb.:)
2012. márc. 31. 23:11
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
ha pedig nincs önbizalmad akkor fodrász, kozmetikus, edzőterem, stb. ha van rá pénzed akkor új ruhák, stb. ha sose sminkeltél akkor apránként tanulj bele a bulik előt pedig kérd meg valami tehetséges barátnőd segítségét!!
2012. márc. 31. 23:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Figyelj én 21 vagyok és most sem iszom, nem cigizek, nem sminkelek, bulizni talán félévente egyszer megyek...

És mégis van barátom már 2 éve, ő ráadásul sokkal bulizósabb, mint én, de mégis én kellek neki. Smink, alkohol nélkül is...

Szóval nem ezen múlik a későbbi boldogságod. De persze ki lehet próbálni, csak ésszel. Ne igyál sokat, ne cigizz csak azért mert a többiek is... Ne menj el a buliból fiúval sehova...

2012. ápr. 2. 10:51
 9/11 anonim válasza:
Menj el lehet, hogy nem tudsz bulizni de majd ott ráérzel,énis így voltam. És ne úgy állj hozzás ,hogy nem kellesz senkinek .Spuri bulizni!
2012. ápr. 12. 19:06
 10/11 DarkChii válasza:
Szerintem részben hallgass rájuk. Tény, hogy jót tenne az önbizalmadnak egy kis kimozdulás, az, ha nyitnál a világ felé. De én nem feltétlenül a pasizással kezdeném. Próbálkozhatsz a sminkeléssel, mert nagyon élvezetes dolog, és sokan tényleg szebbek lesznek tőle. A cigi felesleges, ráadásul ártalmas. A pia meg épp csak annyi mennyiségben szükséges, amitől oldódnak a gátlásaid. A bulizásban egyébként nincs semmi rossz, próbálkozhatsz vele, de ne erőltess semmit, csak annyi legyen a lényeg, hogy érezd jól magad! :-) Kereshetsz magadnak más elfoglaltságot is, időtöltést, hobbit, eljárhatsz sétálni, könyvtárba, a barátnőiddel kávézóba... Sok lehetőséged van! Élj vele! :-)
2012. ápr. 13. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!