Igaza lehet a barátaimnak?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. nem járok bulizni, nem sminkelem magam, nem iszom, nem cigizek és még nem volt barátom.
a barátaim folyton mondják hogy fessem ki magam és menjek el velük bulizni és legalább felszedek valakit, de én már igazából nem tudom mi legyen mert én nem hiszem hogy valakinek is kellenék de mégis annyira nyaggatnak hogy legalább majd iszok valamit és bulizok (amit nem igazán tudok)
nem tudom hogy hallgassak e rájuk
szerintetek?
2012. márc. 31. 21:09
11/11 DarkChii válasza:
Ja és a 165 cm 65 kg az égvilágon sehol sem duci!!! Én is pont ilyen magas vagyok és csak 5 kilóval kevesebb, mégis sokan irigykednek az alakomra, mert állítólag vékony. Ne érezd magad kevesebbnek senkinél, főleg ne a kilók miatt!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!