Kinek van igaza?
Az lesz akkor hogy a konyhába tanulok de ott a földön kell mert asztalunk sincs.
Most kelt fel, iszogatja a kávéjat, nyomkodja a telefont (ami az enyém mert neki nincs).
Ha felvesznek abba a suliba ahova szeretnék menni akkor szeptembertől végre kolesz
Miért nem vártál addig amíg felkel?
A telefonodért egyébként te dolgoztál meg? És ha igen, úgy hogy közben el is kellett tartanod magad?! Ha már ennyire számít,hogy a TIÉD...
Mert mire ő felkel-gyakran este 8-kor- én is pihenni szeretnék.
A telefont nem az ő pénzéből vettem, hanem amit mamától, apától kaptam szülinapra, névnapra.
Valószínű csak elfáradt és lehet nem is veled volt baja, hanem a munkahelyén történhetett valami, ami miatt most veled veszekszik. Attól, hogy egyszer nem teregettél ki még nem vagy semmirekellő és lusta dög sem vagy.
Amúgy ha nem túl sértő a kérdés, csak egy szoba van? Vagyis egy szobában aludtok? Esetleg másik szobába nem tudnál átmenni tanulni?Ha nincs írásbelid, akkor a konyhában ülj le egy székre s próbálj ott tanulni:( Nincs kislámpa? Vagy az is zavarja?
Igen csak 1 szoba van, egy szobába vagyunk. Nincs kislámpa csak a nagy de a konyha lámpafénye szerencsére nem megy át a szobába.
Remélem hogy csak fáradt volt de nem ez az első "kirohanása"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!