Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Na szóval anya ma reggel elment dolgozni és fél 3-kor jött haza. Én későn keltem, úgy döntöttem tanulok mert nem keveset kell illetve csend van nyugalom. Anya hazajött, lefeküdt aludni és ugye besötétedett és nem lehet feloltani a villanyt mert ő úgy nem tud aludni. Én vagyok a hibás hogy miért nem teregettem ki délelőtt egy lusta dög vagyok, nem csinálok semmit, senkiházi lesz belőlem. Én most is megcsinálnám de fel ne kapcsoljam a villanyt mert ő pihen. Most tényleg én vagyok a lusta hogy egyszer nem teregettemk ki. Villany mellett nem tud pihenni? 4-ig meg kell tanulnom mert aztán sötét lesz, ő alszik és nincs villany. Kinek van igaza? Most csak szerintem nem normális anyám?
2016. jan. 24. 18:12
1 2
 1/18 Bella169 ***** válasza:
95%
Attól hogy egyszer nem teregettél ki nem leszel senkiházi de Gondolom nem egyetlen helyiségből áll a lakás.Attól hogy ő a szobában alszik te a konyhába pl nyugodtan tanulhatnál. Be kell csukni a szobaajtót és már se fogja zavarni a villany.
2016. jan. 24. 18:22
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Anyukád délután fél 3-tól, mióta hazaért holnap reggelig pihen?
2016. jan. 24. 18:23
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Miért nem mész ki a konyhába tanulni?
2016. jan. 24. 18:27
 4/18 A kérdező kommentje:

Az lesz akkor hogy a konyhába tanulok de ott a földön kell mert asztalunk sincs.

Most kelt fel, iszogatja a kávéjat, nyomkodja a telefont (ami az enyém mert neki nincs).

Ha felvesznek abba a suliba ahova szeretnék menni akkor szeptembertől végre kolesz

2016. jan. 24. 18:27
 5/18 A kérdező kommentje:

Ekkora kb. a konyhánk

[link]

2016. jan. 24. 18:28
 6/18 anonim ***** válasza:
55%

Miért nem vártál addig amíg felkel?

A telefonodért egyébként te dolgoztál meg? És ha igen, úgy hogy közben el is kellett tartanod magad?! Ha már ennyire számít,hogy a TIÉD...

2016. jan. 24. 19:00
 7/18 A kérdező kommentje:

Mert mire ő felkel-gyakran este 8-kor- én is pihenni szeretnék.

A telefont nem az ő pénzéből vettem, hanem amit mamától, apától kaptam szülinapra, névnapra.

2016. jan. 24. 19:07
 8/18 A kérdező kommentje:
De akkor egyúttal a ruha se az enyém ami rajtam van, a sulis dolgok se az enyémek mert nem én dolgoztam meg érte.
2016. jan. 24. 19:09
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

Valószínű csak elfáradt és lehet nem is veled volt baja, hanem a munkahelyén történhetett valami, ami miatt most veled veszekszik. Attól, hogy egyszer nem teregettél ki még nem vagy semmirekellő és lusta dög sem vagy.

Amúgy ha nem túl sértő a kérdés, csak egy szoba van? Vagyis egy szobában aludtok? Esetleg másik szobába nem tudnál átmenni tanulni?Ha nincs írásbelid, akkor a konyhában ülj le egy székre s próbálj ott tanulni:( Nincs kislámpa? Vagy az is zavarja?

2016. jan. 24. 20:08
 10/18 A kérdező kommentje:

Igen csak 1 szoba van, egy szobába vagyunk. Nincs kislámpa csak a nagy de a konyha lámpafénye szerencsére nem megy át a szobába.

Remélem hogy csak fáradt volt de nem ez az első "kirohanása"

2016. jan. 24. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!