Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikortól kell egy lánynak...

Mikortól kell egy lánynak bikinifelsőt hordani?

Figyelt kérdés

A lányom 12 éves lesz. Eddig sosem hordott a strandon bikinifelsőt. Amíg nem volt cicije, addig nem is lett volna gond, de tavaly már kezdett neki gömbölyödni. Akkor még meggyőzött engem, hogy neki így kényelmes. A minap ismét szóba került a téma, ő pedig kijelentette, hogy idén nyáron is csak alsóban akar lenni. Pedig már melltatót is hord rendszeresen. Ráadásul azt is mondta, hogy tanga alsót szeretne, hogy jobban lebarnulhasson... Én azt szeretném, hogy jól érezze magát, de azt sem akarom, hogy megbámulják. Mit tegyek? Esetleg van itt olyan lány, akinek hasonlóak (voltak) a szokásai?

ui. nem járunk nudi strandra.

2010. márc. 26. 23:32
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Miután a kérdés megoldódott, el is feledkeztem az oldalról...Minden rendben volt, abszolút hozzászokott a felsőhöz (bár úgy összességében nem sokszor voltunk strandon). Egyszer rá is kérdeztem, hogy esetleg nem kényelmetlen-e, erre azt válaszolta, hogy nem akarja levenni, és hogy nem is érti már, eddig miért ódzkodott tőle. Ami az alsót illeti, egy apróbb csípőszabásút választott, ami kicsit többet mutat a hagyományostól, de nem tanga. De egyáltalán nem ízléstelen, szerintem ennyit megengedhettem neki, végülis az alakja engedi.

A napozást meg szintén úgy oldottuk meg, ahogy megegyeztünk. A tetőn senki nem látja őt, ott nyugodtan pucérkodhat. Amikor egyedül szokott napozni, akkor teljes meztelenül, párszor meg a barátnőjével voltak fent, akkor azt mondta, hogy egy szál tangában napoztak (ennek örülök, mert azért ez is egyfajta jele annak, hogy van benne "szégyenérzet", bár engem az sem zavarna, ha együtt meztelenkedne a vele egy korú barátnőjével). Aztán mutatta nekem is örömmel, hogy milyen szépen lesült a cicije, a feneke meg a puncija körül :) szóval szerintem végülis jól megoldódott a helyzet...

Ami a meztelenkedést illeti, nincs direkte meztelenkedés a családban, csak amint írtam, a lányom ilyen, hogy nem csinál gondot belőle, ha látjuk (fél)pucéran, pl. ha a fürdőből jön ki.

2011. máj. 11. 13:59
 22/26 anonim ***** válasza:
:) akkor minden megoldodott. Ismét itt a starnd és napozás szezon. Lehet majd később ha nagyobb lesz vissza szokik a meztelenkedésre .
2011. máj. 14. 19:32
 23/26 A kérdező kommentje:
Igen, úgy néz ki most megvan a kellő egyensúly, megvan a szükséges szemérmesség és nincs túlzott szégyellősködés...remélem legalább tinikorában megmarad ez így, hogy ne keveredjen bajba. A meztelenkedéssel pedig szerintem addig semmi baj, amíg nem megy át magamutogatásba.
2011. máj. 15. 23:24
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Hol a határ a meztelenkedés, és a magamutogatás között ?
2011. máj. 30. 09:52
 25/26 anonim válasza:

hello ! szerintem is strandon kell a felső, de családban, vagy barát(nő)okkal nem muszáj

amúgy meg hol laktok hogy meztelenül engeded felmenni a tetőre?

2011. nov. 3. 23:57
 26/26 anonim válasza:
Ezért kellett volna úgy szoktatni, hogy kiskora óta hordja.
2015. ápr. 16. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!