Mikortól kell egy lánynak bikinifelsőt hordani?
A lányom 12 éves lesz. Eddig sosem hordott a strandon bikinifelsőt. Amíg nem volt cicije, addig nem is lett volna gond, de tavaly már kezdett neki gömbölyödni. Akkor még meggyőzött engem, hogy neki így kényelmes. A minap ismét szóba került a téma, ő pedig kijelentette, hogy idén nyáron is csak alsóban akar lenni. Pedig már melltatót is hord rendszeresen. Ráadásul azt is mondta, hogy tanga alsót szeretne, hogy jobban lebarnulhasson... Én azt szeretném, hogy jól érezze magát, de azt sem akarom, hogy megbámulják. Mit tegyek? Esetleg van itt olyan lány, akinek hasonlóak (voltak) a szokásai?
ui. nem járunk nudi strandra.
Én próbáltam már kisebb korában is rászoktatni a felsore, de valahogy sosem akarta...Jó, azért nem fogdossák ot "vénemberek" meg általában ilyen "nyugodtabb" strandokra járunk. De akkor is, nem szeretném ha ez a szokása megmaradna.
A tangát meg biztosan nem engedem meg neki, nem is értem, miért akarja annyira, hiszen ruha alatt is inkább sima bugyit hord...
13 vagyok (lány):
Azt hittem a kérdés közben,hogy te nem akarod,hogy legyen
biki felső.DE az,higy a lányod NEM AKAR VENNI.
ez számomra hihetetlne.Hisz van már cicije 12 éves
és nem fogja idegesiteni,hogy a fiúk is nézzik??
Hát az biztos,hogy nem szégyenlős.
ha 12 évesen egy szál tangában képes lenne kimenni
úszni egy nyilvános stradra :O
Hát vagy:
-Azt moondod,felső nélkül SEHOVA!
-vagy mondod,hogy jó mennyél és majd az öltözőböl
megy kifele már bámulni fogják,de lent ugye a fiúk is
megjegyzéseket tesznek és csak rájön,hogy hoopsz.
gondolom én.bár én nem ilyen vagyok.
uristen...én már 4-5 évesen is hordtam bikini felsőt,mert szerintem egy lánynak ez így illik.
jó nem muszáj 5 évesen,de minimum 7-8 éves kortól.
Nekem ez nagyon meredek,hogy majdnem 12 és nem hord...
Szerintem kérdezd meg tőle,hogy az nem zavarná ha a fiúk tesi óra előtt beülnének hozzá és bámulnák ahogy meztelen felsőtesttel rohangál?ráadásul a strandon rengeteg pedofil v ferdehajlamu van.Én a saját érdekében mondanám neki,hogy sok a "csúnya bácsi" a strandon akik bántani szokták az ilyen nagylányokat akik nem hordanak felsőt.
Ul!!
Én már 6 évesen hordtam pedig akkor nem volt semmi célja.
De ez már egyáltalán nem természetes.
A szomszéd lánynál is ez volt :Az anyukája azt mondta neki(ő is 12 éves volt[mármint a lány)hogyha nem hord felsőt akkor ha egy pillanatra egyedül hagyja akor lehet hogy meg is erőszakolja valaki mert beindul rá.Hülyeség de azóta a kiscsaj 15 éves.És attól a pillanattól kezdve hord bikini felsőt.
Amúgy a lányodnak nem ciki??Nekem uh még az is ciki volt ha a strandon kellet felvenni a bikini felsőt.Vagy ha ott kellet levenni.
Valahogy neveld bele a tudatot, hogy a fürdőruhák terén épp olyan fontos a divat, vagy még fontosabb, mint a hétköznapi öltözködéskor.
Nem lesz nehéz, májustól már minden tele van bikinimárkákkal, reklámokkal.
Nem ismerek ilyen lányt, de én melltartót nem akarta hordani, idegesített még az egy anyagból készült top is, aztán vh csak rászoktam...
sajna már nem emlékszem, h Anyu tett-e ezért vmit...
Hát ő ilyen típus, teljesen normális kamaszlány egyébként és csak ez az egy furcsa szokása van, hogy nagyon nem szégyellős. Pl. ha itthon kijön a fürdőszobából, van amikor a törülközővel csak alul takarja magát.
De ami a lényeg, a múlt héten megbeszéltük a dolgot és ki is néztünk egy-két bikinit. Megígérte, hogy hord majd felst. A kompromisszum pedig, ami a napozást illeti, hogy majd itthon felmehet a tetőre, ott akár teljes meztelenül is napozhat, hiszen senki sem láthatja.
Már tulvagyunk a nyáron a strand szezonon, hogy sikerült a strand ?
Lehet hogy mégis meg kellene probálni a nudista strandot ? Otthon nálatok mi a helyzet a meztelenkedéssel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!