Mikortól kell egy lánynak bikinifelsőt hordani?
A lányom 12 éves lesz. Eddig sosem hordott a strandon bikinifelsőt. Amíg nem volt cicije, addig nem is lett volna gond, de tavaly már kezdett neki gömbölyödni. Akkor még meggyőzött engem, hogy neki így kényelmes. A minap ismét szóba került a téma, ő pedig kijelentette, hogy idén nyáron is csak alsóban akar lenni. Pedig már melltatót is hord rendszeresen. Ráadásul azt is mondta, hogy tanga alsót szeretne, hogy jobban lebarnulhasson... Én azt szeretném, hogy jól érezze magát, de azt sem akarom, hogy megbámulják. Mit tegyek? Esetleg van itt olyan lány, akinek hasonlóak (voltak) a szokásai?
ui. nem járunk nudi strandra.
huh hát ez érdekes, én 8évesen már hordtam, hisz akkor kezdtek nőni.
Szerintem mondd meg neki hogy vegye fel, ha már van melle, sok baja származhat ha fürdőfelső nélkül mászkál..
pl mikor én voltam 12, sok vén ember fogdosta a mellem, de igaz 80C volt már akkor, tehát biztos azért nem állták meg, de ilyesminek inkább ne tedd ki a lányod, hisz rajtam akkor felső is volt, mi lett volna ha nincs...
17/L
Szerintem simán kell már én azt mondom 10 év fölött már kell, bár igazából ha már iskolába jár akkor már kell.
Reszkessetek cseperedő mellű lányok a gonosz fogdosódó vénembreketől :DDDDD
Szerintem már 5 éves kor felett egészségtelen ha valaki nem hord bikin felsöt. de ezt te hagytad te akartad. èn a lányomnak már ici pici kora óta adnék rá felsöt is. fiamat sem fogom enegedni nudizni nyilvános helyen mert iszonyat sok aberrált ember van.
Mond meg neki hogy az iskolai úszáson sem bugyiban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!