Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikortól kell egy lánynak...

Mikortól kell egy lánynak bikinifelsőt hordani?

Figyelt kérdés

A lányom 12 éves lesz. Eddig sosem hordott a strandon bikinifelsőt. Amíg nem volt cicije, addig nem is lett volna gond, de tavaly már kezdett neki gömbölyödni. Akkor még meggyőzött engem, hogy neki így kényelmes. A minap ismét szóba került a téma, ő pedig kijelentette, hogy idén nyáron is csak alsóban akar lenni. Pedig már melltatót is hord rendszeresen. Ráadásul azt is mondta, hogy tanga alsót szeretne, hogy jobban lebarnulhasson... Én azt szeretném, hogy jól érezze magát, de azt sem akarom, hogy megbámulják. Mit tegyek? Esetleg van itt olyan lány, akinek hasonlóak (voltak) a szokásai?

ui. nem járunk nudi strandra.

2010. márc. 26. 23:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%
kellemetlen téma, de magyarázd el neki, hogy az kellemetlen lesz neki is, ha úgy megy ki. ő már nem kislány, hanem kishölgy.
2010. márc. 27. 00:15
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Á tuti kell már.
2010. márc. 27. 00:30
 3/26 anonim ***** válasza:
74%

huh hát ez érdekes, én 8évesen már hordtam, hisz akkor kezdtek nőni.

Szerintem mondd meg neki hogy vegye fel, ha már van melle, sok baja származhat ha fürdőfelső nélkül mászkál..

pl mikor én voltam 12, sok vén ember fogdosta a mellem, de igaz 80C volt már akkor, tehát biztos azért nem állták meg, de ilyesminek inkább ne tedd ki a lányod, hisz rajtam akkor felső is volt, mi lett volna ha nincs...

17/L

2010. márc. 27. 00:39
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Hogy micsináááltak?? Vénemberek fogdosták a melledet kiskorodban??? Méghozzá sok is? MIIIIII
2010. márc. 27. 00:55
 5/26 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem simán kell már én azt mondom 10 év fölött már kell, bár igazából ha már iskolába jár akkor már kell.

Reszkessetek cseperedő mellű lányok a gonosz fogdosódó vénembreketől :DDDDD

2010. márc. 27. 01:48
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
Én már akkor is hordtam bikinifelsőt, amikor még egyáltalán nem kezdtek nőni a melleim. Szerintem egy ekkora lánynak már muszáj!
2010. márc. 27. 03:41
 7/26 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem már 5 éves kor felett egészségtelen ha valaki nem hord bikin felsöt. de ezt te hagytad te akartad. èn a lányomnak már ici pici kora óta adnék rá felsöt is. fiamat sem fogom enegedni nudizni nyilvános helyen mert iszonyat sok aberrált ember van.

Mond meg neki hogy az iskolai úszáson sem bugyiban van.

2010. márc. 27. 05:52
 8/26 anonim ***** válasza:
95%
Menjetek el együtt és nézzetek fürdőruhát úgy. Manapság már annyiféle van, biztos lesz olyan, ami megtetszik neki. Lehet top, melltartós, háromszög, pántos, kötős, trikószerű. Ő már nagylánynak számít ilyen téren, nem kisgyerek, akinél még természetesnek vesszük, hogy csak kis bugyiban szaladgál. Nem csak megbámulni fogják, hanem jó pár kellemetlen, sőt otromba megjegyzést is fog hallani. Mindenképpen értesd meg vele, hogy most már KELL a felső is.
2010. márc. 27. 06:19
 9/26 anonim ***** válasza:
90%
Amikor már kezd nőni a cicije, akkor már kell bikini felső, de azért kicsi lányokon még felesleges.
2010. márc. 27. 06:29
 10/26 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem mindenképpen kell már neki a bikinifelső. Ha már tavaly elkezdett gömbölyödni a cicije, akkor én már tavaly sem engedtem volna anélkül a strandra. A tanga alsóhoz én úgy gondolom, hogy egy ekkora lány még fiatal....majd talán 2-3 év múlva megengedném neki.
2010. márc. 27. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!