Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más is érzi néha ezt?

Más is érzi néha ezt?

Figyelt kérdés
Sokszor mondják főleg felnőttek,szülők,hogy egy 12-13 éves gyerek még túl fiatal ehez-ahoz.Meg,hogy még biztos nem tudja "azokat a dolgokat"...Nagyon alábecsülik,kisgyereknek gondolják a fiatal kamaszokat és engem ez néha nagyon felhúz.
2010. márc. 26. 18:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
12/F
2010. márc. 26. 18:30
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
És igen. Mindebben a szülőknek, felnőtteknek igaza is van. Főleg, ha férfi, nő kapcsolatokat érted "azokat a dolgokat"-alatt. Lehet hogy gondolkodásban életfelfogásban érettebb vagy az átlagtól, de ez nem jelenti azt, hogy 12 évesen azokra a dolgokra kelljen gondolnod. Eljön annak is az ideje 3-4 év múlva. (és még nem is mondtam sokat).Te még gyerek vagy addig örülj neki, bőven van még időd megismerni mindent. 15-20 év múlva lehet hogy még vissza is sírod majd ezeket az éveket.
2010. márc. 26. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:
12%
ja azt elfelejtettem, hogy 3-4 év múlva azaz 15 évesen lehet azt mondani hogy valaki kamasz.
2010. márc. 26. 18:44
 4/13 A kérdező kommentje:
"azokat a dolgokat" alatt a szexuális kifejezésekre,szavakra céloztam..köszönöm a választ,de pont ezek bosszantanak.tudom,hogy szinte mindenki dedósnak gondol.
2010. márc. 26. 18:46
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem az első magömléstől kezdődik a kamaszkor?
2010. márc. 26. 18:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát nem szerintem. Nekem van egy 12 éves unokaöcsém, és ő igazán korának megfelelő gondolkodású és ÉRDEKLŐDÉSŰ gyermek. Mondom még pár év aztán gondolkodhatsz, elmélkedhetsz a férfi, nő kapcsolatokról.
2010. márc. 26. 19:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Mármint a férfiaknál kezdődik a kamamaszkor a magömléssel.Így értettem.
2010. márc. 26. 19:14
 8/13 anonim ***** válasza:

engem nem érdekel...mondják...lehet,hogy igazuk van,de akkor nem huzom fel magam...tudom,hogy simán letudnámm őket gyúzni szócsatába ha arról vn szó de akkor meg szemtelen vagyok...am anyám meg már 11 éves korom óta simán beszél velem a szexről:D

13/L

2010. márc. 26. 20:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Most mi a baj? Az hogy nem beszélnek veled azokról a dolgokról vagy nem csinálhatod azokat a dolgokat?
2010. márc. 26. 22:34
 10/13 A kérdező kommentje:
Dehogy is!Nem akarok 12 évesen bármilyen szexuális életet élni!Az csak egy plussz információ volt.
2010. márc. 27. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!