Miota nagy a pocim néha "fennakadok" vele! Nem durván de van hogy megkarcolodik a bőrőm! Ettől lehet baja a babának? Ő érzi ezt? Más is vav igy?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 16:39
1/4 anonim válasza:
Meg kell tanulni manőverezni a pocakkal, nekem is volt hasonló.A babának semmi baja, védi a magzatvíz, jól ki van találva ott neki a védelem.
Azért vigyázz magatokra!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!Probálok!A lakásban már mindent teleragasztgattam cetlikkel ahol fel lehet akadni hogy lássam és még jobban vigyázzak!A párom szerint tök jó mert igy ő sem megy neki az asztal sarkának!:-)
2011. máj. 23. 17:02
3/4 anonim válasza:
Ez a felcetlizés milyen aranyos.:))) Jót mosolyogtam.:)
4/4 anonim válasza:
én is nemegyszer megakadtam vele, sőt egyszer komolyabban bevertem egy spárban a kasszánál, a pult sarkába :S szerencsére semmi baj nem történt, jók kivan ez találva, h biztonságba legyenek! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!