Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hónapos terhességnél látszód...

4 hónapos terhességnél látszódna már a has? Terhességi teszt negatív, többször is (aktus után 1-2 hónapra is) spirál fenn, a helyén, viszont egy ideje havonta megjön ismét a menstruációm. Akkor a terhesség kizárt, igaz?

Figyelt kérdés
Van már gyermekem, de jelen élethelyzetben annyira félek az újabb terhességtől, hogy képes vagyok beképzelni a tüneteket. Vagy létezhet olyan, hogy nem veszem észre, mert vérzés is van, spirál is van?

ma 14:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Hiába is írunk erre bármit, úgysem hinnéd azt sem. Kezeltesd magad, a legjobb szándékkal mondom.
ma 14:35
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Hihetetlen, hogy ennyi tudással van már egy gyereked…

Nem vagy terhes. Pont.

ma 14:38
 3/15 anonim ***** válasza:
70%

Pfff.... második babával már 2 hósan nem fértem a ruháimba...12 hetesen már elég nagy pocakom volt...le se tagadhattam annak ellenére sem, hogy van túlsúlyom.

Nem nem vagy terhes!

ma 14:40
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem egy van, és nem, nincsen kevés tudásom. Ellenkezőleg. Sajnos nagyon sok ilyenről hallani, hogy észre sem veszik a terhességet. Amikor először megjött újra, a doki azt mondta, tönkremehetett a spirál, de várjunk még a kivetetéssel, viszont így vigyázni kell már. De pont előtte nem vigyáztunk, mert nem gondoltam, hogy csak így, alig pár év után tönkremehet. Ezért voltam egyébként dokinál, mert a hormonos spirál mellett nekem nem jött meg egyáltalán. A gyermekeimnél nálam 3 hónap körül kezdett látszani a pocak, de még letagadhattam volna simán. Igazából ettől pánikoltam be, amit a doki mondott, hogy így már esélyesebb a teherbeesés, és nem szeretnék úgy járni. Azóta azért nem voltam nőgyógyászaton, mert folyamatosan dolgozom.. Annyi mindenről olvastam, lelki okok, alacsony hcg, van akinek terhesen is megjön.. de akkor szerintetek sem lehet terhesség mellett minden ez így egyszerre😁
ma 14:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Akármennyire degradáló is, azért köszönöm, hogy időt szántatok válaszolni 😊
ma 14:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
De az Isten szerelméért: negatív a teszted. Mit nem értesz?
ma 15:01
 7/15 A kérdező kommentje:
Mondd azt, hogy a világon még soha, senkinél nem fordult elő, hogy negatív terhességi teszt mellett mégis terhes volt
ma 15:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

De, volt olyan.

De nem védekezés, menstruáció, tünet, és pocaknövekedés mellett.

ma 15:10
 9/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van. A hipochondriát pedig tényleg érdemes lesz kezeltetni. Köszönöm!
ma 15:16
 10/15 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem hipochondria. A terhesség nem betegség.
ma 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!