4 hónapos terhességnél látszódna már a has? Terhességi teszt negatív, többször is (aktus után 1-2 hónapra is) spirál fenn, a helyén, viszont egy ideje havonta megjön ismét a menstruációm. Akkor a terhesség kizárt, igaz?
Figyelt kérdés
Van már gyermekem, de jelen élethelyzetben annyira félek az újabb terhességtől, hogy képes vagyok beképzelni a tüneteket. Vagy létezhet olyan, hogy nem veszem észre, mert vérzés is van, spirál is van?ma 14:31
11/16 anonim válasza:
Negatív a teszted, tehát bármi amit terhességnek gondolsz tünet, azt nem terhesség okozza.
Amíg negatív a teszt nincs terhesség.
Neked gondolom a gyerekeiddel volt pozitív teszted, így a következővel is lesz.
Akinek nem választódik ki a hcg a vizeletébe, annál ez egy születési rendellenesség, neki soha nem lesz pozi tesztje.
Szóval nem vagy terhes ez teljesen biztos.
12/16 A kérdező kommentje:
10-es, a terhesség nem betegség ez tény, de egy állapot, aminek a tüneteit be tudom képzelni, hasonlóan, mint a betegségeknek, amiktől éppen aktualitástól függően tartok..
11, igen, az előző tesztek már a lehető legkorábbi időszakban pozitívat mutattak. Erről viszont nem tudtam, hogy születési rendellenességtől nem választódik ki a HCG. Köszönöm a válaszod! 😊
ma 15:42
13/16 anonim válasza:
Szerintem ő nem ő, akire a legtöbben gondoltunk,(Tudjuk ki😆😆) amikor elolvastuk a kérdést, szerintem többünknek is eszébe jutott 😃
14/16 anonim válasza:
Ott nincs gyerek, és az első oldalon megértette és elfogadta. Biztos, hogy nem 😄
15/16 anonim válasza:
Na igen....elsőre hirtelen nekem is tikkelt a szemem xD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!