Terhességi teszt pozitív lett, 1-2 hetes terhes lehetek a teszt szerint. Egy hete menstruációs görcseim vannak, illetve jelentkezett barnás folyás. A menstruációm esedékessége most lenne. Ez okozhat problémát?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 13:00
1/7 anonim válasza:
Hat meg bármi lehet igazából
Az is lehet hogy megjön azért a barnazas
2/7 anonim válasza:
Mikor csináltad a tesztet? Mennyire volt erős?
3/7 anonim válasza:
Ha most lenne esedékes a menstruációd és a teszted pozitív, akkor kb. 4 hetes terhes vagy most (utolsó menstruáció első napjától számoljuk a terhességet, kalkulátorokat találsz a neten). A barnázás nem jó jel, de ilyen korán semmit nem lehet még tenni, az orvos sem látna semmit. Várakozáson kívül semmit nem tudsz tenni. Ha megjön, akkor nyilván ez most nem sikerült, ha nem jön meg, akkor tesztelj pár nap múlva, és ha pozitív a teszt, de továbbra is van barnázás, akkor hívd fel a nőgyógyászod, hogy mi legyen.
4/7 anonim válasza:
Nekem az első három hónapban, mindig barnázásom volt kb 5 napig amikor meg kellett volna jönnie, először én is megijedtem de semmit nem láttak ami gond lenne, így “megszoktam”. Persze mindenképp az lesz a lényeg amit a doki mond, de nem feltètlenül gond.
5/7 anonim válasza:
Nekem is így volt erős görcsök és barnázás. Pozitív teszt.
Barnazas akkor volt mikor még kellett volna jönni rá 4 napra. De csak egy délelőtt tartott aztán megszűnt.
Rá egy hétre rózsaszínes folyás. Irány a doki kaptam utrogestan.
Azóta semmi gond.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem is egyik nap volt egy kis barna folyás, azóta semmi. Reménykedem, hogy minden rendben lesz. Mivel még nagyon az elején vagyok, így is megérné elmenni dokihoz ezügyben?
tegnap 12:51
7/7 anonim válasza:
Én elmennék. És ha mondod,hogy volt barnázás akkor sokkal jobban odafigyel, mert a barnázás is VÉR. :/
Progeszteron nem árt. De ha hiány van nálad akkor már most el kell kezdeni vagy nem fejlődik megfelelően nem tapad meg.
Én így vesztettem el 3 terhességet.
Aztán legközelebb kaptam progeszteron pótlást és megmaradt.
Egy filléres kapszula de ennyin is múlhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!