Szerintetek pozitív ?
Figyelt kérdés
A felső teszt amin jól látható a csík az reggeli vizeletből készült, nem hittem a szememnek ezért gyors elszaladtam egy másik tesztért. De közbe otthagytam a vizeletet nem akartam megvárni a holnapot hogy újra reggel teszteljek. Viszont azon szinte semmi nem látszik. Akkor a felső az most álpozitiv lenne? Mielőtt meg lennék kövezve azért szedtem szét hogy jól látható legyen a különbség :) a felső az 5 perc alatt jól látható volt a másik 10 perc után se…mi a véleményetek?tegnap 13:01
2/14 anonim válasza:
Az alsón is van valami, bár nagyon halvány.
Én tesztelnék holnap reggel, de lehet, másféle teszttel.
(Legutóbbi terhességemnél egyetlen nap alatt 3 különböző tesztet csinàltam, annyira hihetetlen volt…)
3/14 anonim válasza:
Jól szétázott mindkettő, a felső pozitívnak tűnik, de ha ugyanabból a vizeleből volt mindkettő, akkor gyanús. Egyforma tesztek? Milyen erősségűek? Mióta késik?
4/14 anonim válasza:
Én az alsón is látok nagyon halványan valamit. Szerintem a kettő együtt jó jel. :)
5/14 A kérdező kommentje:
Igen kicsit szétázott mind a kettő. De több véleményt olvastam és attól hogy szétázik nem jelenik meg a második csík :) egyforma facelle tesztek 10es erősségűek. Eddig hófehér volt az összes mikor teszteltem.
tegnap 13:18
7/14 A kérdező kommentje:
Az hogy mióta késik azt pontosan nem tudom megmondani november 11 volt az utolsó mensim előtte gyógyszert szedtem de abbahagytam. Dec 8 körül lehetett feltehetően az ovum és utána voltunk együtt párommal.
tegnap 13:19
8/14 A kérdező kommentje:
Az ovutol számolom a kettő hetet akkor dec23 kellett volna megjönnie azóta 5 nap telt el.
tegnap 13:25
9/14 A kérdező kommentje:
Fél óra telhetett el a két teszt között nagyon bizonytalan vagyok :(
tegnap 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!