Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14DPO, Érdemes már tesztelni?

14DPO, Érdemes már tesztelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

30 naposak a ciklusaim, 3 hónapja LH tesztelek.

Most a 16. napon volt erős pozitív a tesztem.

Ezek szerint ma vagyok a 14 dpon, (30.ciklus nap) még nem jött meg. Tegnap erősebb megjön érzésem volt kisebb görcsöléssel, ma már elmúlt a görcs, csak nagyon enyhe megjön érzésem van és kis vérbőség érzet. A melleim iszonyatosan fájnak már egy hete, de ez mindig szokott lenni menzesz előtt. Szerintetek érdemes már Hcg tesztet csinálnom, vagy még várjak 2 napot, mert hogy később volt az ovuláció és így a menzesz is tolódhat 1-2 nappal?

Előre is köszönöm a válaszokat!

ma 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tudod az ovud, igen. Ilyenkor már pozinak kell lennie a tesztnek.
ma 19:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Húha.. rendben. Köszönöm a választ! :) Nagyon izgulok, mert rengeteg negatív teszt van már a hátam mögött és nagyon szeretnénk már babát.:)
ma 19:22
 3/3 A kérdező kommentje:
De akkor késhet emiatt a menzesz, hogy később volt az ovuláció?
ma 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!