Norcsi89 kérdése:
Mikor a legjobb tesztelni? Érdemes stresszelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A párommal nem védekeztünk 26.nov . Az utolsó mensi 13.november volt.A naptár szerint termékeny időszakban voltam.Aztan másnam 27én bevettem egy esemény utáni tablettát. Dec11.elmentem dokihoz vérre és az negatív lett. Meg aznap kaptam injekciót is ami állítólag segíti a mensit hogy megjöjjön.Ma 15dec van és még nem jött meg,csináltam ma egy tesztet és de meg negatív. Szerintetek kell paráznom? Vagy mikor csináljak meg tesztet? Köszönöm a válaszokat🙏ma 11:02
1/2 anonim válasza:
Szia, negatív minden úgyhogy nem lesz baba. Valószínű az esemény utáni felborította a ciklust. Ez az egy tabletta hatalmas dózis a szervezetnek, ezért is borulhat fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!