Melyik biztosító a legjobb ha magánkorházba szeretnék szülni amit teljesen a biztosító fizet?
Figyelt kérdés
Mindenképpen magánkorházban szeretnék szülni. Valakinek tapasztalat? Vagy aki biztosítón keresztül csinálta milyen költsègek voltak?szept. 24. 22:52
1/7 anonim válasza:
Szerintem egy szülést nem fizet a biztosító, max utasbiztosítással külföldön. Egy jó osztrák kórház már majdnem olyan jó mint egy itteni magán 😅
2/7 anonim válasza:
Ilyen nincs, maximum a magán egészégpénztár, de az se a 100%-ot fizeti.
3/7 anonim válasza:
Nem arra gondolsz, hogy valamennyit fizet utólag a biztosító? Nekem a munkahelyen keresztül van biztosítasom. Államiba szültem. A zárójelentés mellett pár papírt kellett kitőlteni és az alapján fizettek utólag. Olyanról nem hallottam, hogy előre fizetnének. Utólag szoktak, de ugye az is számit mikor köti valaki a biztosítást, mert milyen időszaktól fizetnek. Persze, ha valaki tud előre fizetőt majd megcáfol.
4/7 anonim válasza:
Nincs ilyen, főleg, ha meg meg se kötötted, de mar terhes vagy. Ni lenne ebben jó a biztosítónak...?
5/7 anonim válasza:
Miért fizetné a magán ellátásodat a biztosító (vagy bárki más) helyetted?
Mi az elképzelésed?
7/7 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok kérdező, hogy érted, hogy biztosítón keresztül? Egészségbiztosítási pénztár tag lehet valaki, és csomagtól függően lehet várandóssághoz kapcsolódó költségtérítés is benne, ilyet tudok elképzelni. Férjem cége pl. ilyet fizet neki + egy családtagnak egy elég jó csomagot, annak pl. 200 000 HUF az éves kerete, szóval majdnem az összes vizsgálatot el tudtam számolni, de volt, ami már nem fért bele a keretbe, a szülési csomag pedig abszolút nem. Biztos lehet olyan csomagot is kötni, amelyiknek magasabb a várandóssághoz kapcsolódó kerete, de simán lehet olyan feltétel is, hogy pl. az igénybe vétel előtt x hónapig már biztosítottnak kell lenni vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!