Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes tesztelnem?

Érdemes tesztelnem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is, a menstruációmról vezetek telefonban kis naplót, számolja mikor kell megjönnie ugye. Általában a ciklusaim 30-32 naposak, nekem mindig pontos eredményt hozott az applikáció. Most csak 28 volt. Viszont furcsa. Nem olyan sok, ma van a 4. nap, ma kicsit felerősödött, viszont máskor a 4. napon már általában csak kis barnázás van, de ennyi. Az első 1-3 napban sem volt olyan erős mint szokott, volt nap, hogy tampon sem kellett. Nem görcsölök, nagy általánosságban az első napon szoktam görcsölni. Az viszont tuti, hogy mielőtt megjött, már egy héttel előtte felfaltam volna a hűtőt, ez mindig így van nálam, viszont ez még mindig tart. Kívánom az édességet, chipset a fagyit a süteményt…. Mensi előtt is szokott fájni a mellbimbóm, érzékeny. Ez is tart még mindig. Nyomásra érzékeny. Illetve teljes “érzelmi hullámvasútban” vagyok. Nyomott vagyok nagyon, fáradt, egyszer sírnék, feszült vagyok, aztán megint semmi.

Párommal nem védekezünk, de nem ment el bennem sosem. Mindketten örülnénk a babónak, nem lenne probléma, de azért kicsit aggódom is.

Köszönöm, ha válaszoltok.

2022. aug. 11. 17:11
 1/5 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam, hogy kb. 2 hete rengeteget szédültem. Fekvő helyzetben is, vagy ha felálltam, fordultam… nem tudom ez mennyire mérvadó. Illetve híztam is, legalábbis úgy érzem, de lehet hogy ez a mensi miatt van csak :)

Elnézést, ha kicsit összeszedetlen a kérdés, de aggódom kicsit, és próbáltam gyorsan csak mindent leírni:)

2022. aug. 11. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha vérzel és napokon át mégha valami lenne is ilyen korai terhességnél nem valószínű, hogy a baba megmarad. Tesztelhetsz, de lehet bármi is spontán ki fog ürülni.
2022. aug. 11. 17:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a stressz miatt vagyok ennyire “megkutyulódva”. Vizsgaidőszakban vagyok, emiatt is idegeskedem, és most még pluszban erre is rá stresszeltem, mert habár úgymond “tudatosan” nem tervezzük, ennek ellenére, ha jönne, mindketten nagyon örülnénk neki, és én kicsit jobban beleéltem magam:(
2022. aug. 11. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Kiscica, menstrualsz, hogy lennel mar terhes?

De tegyuk fel, ha osszejott volna, mentsruacio elott 2 hettel nincsenek terhessegi tunetek, mert meg be se agyazodott kb!

Ez amugy is pms+stressz, ennyi. Ugy csinalsz, mintha soha nem menstrualtal volna meg :D

Konyorogve kerlek vedekezzetek normalisan es csak es kizarolag akkor vallalj gyereket, ha kelloen felkeszultel ra.

Igy nem szabad.

2022. aug. 11. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:

tudatosan” nem tervezzük, ennek ellenére, ha jönne, mindketten nagyon örülnénk neki, és én kicsit jobban beleéltem magam:(

Ennyiről szól a történet. Te tervezed. De ezt nem így kellene, beszéljétek meg, hogy mindketten akarjátok-e most. Mert megszakításos együttlétekkel havonta terhességben reménykedni idegőrlő lesz. Nem kizárt, hogy egyszer bejön, de azért nagy esély nincs rá. A pasi meg nem véletlenül szakítja meg az aktust.. Ezt is gondold át.

2022. aug. 12. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!