Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne tesztelnem, vagy még várjak?

Figyelt kérdés

Előző héten vasárnap voltam együtt a párommal, ma kellett volna megjönnie. Mielőtt megjönne, sosem görcsöl a hasam, maximum egyszer-egyszer érzek erősebb, nyilalló érzést. Most teljesen más, ilyen nyilallás nincs, viszont gyakran görcsöl be kicsit a hasam, mintha megjönne, de még mindig nem történt meg. Tudom, hogy ennyi idő alatt nem jelentkezhetnek terhességre utaló jelek, nem annak tudom be ezeket, viszont érdekes, hogy ilyet eddig nem tapasztaltam.

Szerintetek várjak még egy hetet, és utána teszteljek, vagy akár már holnap is lehet?

2019. dec. 13. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
25%
Aktus után 14 nappal. Szted már mutatja a teszt? Hány kérdés volt már erről? Hány???????? Olvass, tájékozódj. 😠😠😠
2019. dec. 13. 19:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Te meg nyugodj le. Kösz a választ.
2019. dec. 13. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
Tesztelj holnap. De sztem reggelre megjön.
2019. dec. 13. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!