Mikor érdemes tesztelnem? Menstruációkor voltunk együtt, azóta vagyok a 24. napomon. Mit tegyek?
Tudom, hülyén hangzik, szidni is fogtok, hogy jaj mensi alatt nem lehet (lesznek olyanok akik tudják hogy DE, lehet)
Június 18.-án jött meg,védekezés nélkül szeretkeztünk végig, amikor a mensim elmúlt az ötödik napon is. Most, a 21-22. nap óta rettenetes reggeli rosszulléteim vannak, ég a gyomrom, eszek, de rám tör megint a rosszullét... mikor teszteljek legkorábban? Elvileg 15-18 nap a beágyazódás... holnap egy teszt jöhet? Akarunk gyereket, nem felelőtlenek voltunk.
Hát, mondjon ki mit akar, de én ezt nem tudom megérteni. Hiába lehet olyankor, de én ezt szörnyen gusztustalannak tartom. Azt a pár napot bírja már ki az ember. És itt nem is arról van szó, hogy egyszer előfordult, mert már nem bírtatok magatokkal, hanem ahogy írtad, végig szexeltétek az öt napot.
A kérdésedre válaszolva, szerintem csinálhatsz egy tesztet, ki tudja, lehet már kimutatja, max 1 hét múlva megismételed.
Mi menzesz előtt voltunk együtt 2 nappal, kb ugyanannyi idővel azután csináltam tetszet, mint ahogy te vagy most, de negatív volt. Majd egy hét múlva, mikor már 2 napot késett megismételtem, az már egyértelműen pozitív lett.
Csinálhatsz tesztet,hátha... :) de azert tudod ugye hogy jóval kisebb a valószínűsége a teherbe esésnek mensi alatt?De persze nem lehetetlen!
1.kommentelőnek : neked mi közöd van ahoz hogy ki mikor bújik össze a párjával???Ha számodra gusztustalan te dolgod,de ne oltogass már senkit emiatt!!! Én sem sexelnék akkor de le sem nézek senkit mert neki akkor esik jol!Miétt kellene kibírniuk azt a pár napot?Számomra a hozzád hasonló kötekedő ember típus a gusztustalan!
Nyugodtan le lehet pontozni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!