Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor èrdemes tesztelnem?

Mikor èrdemes tesztelnem?

Figyelt kérdés

Párommal ellezdtük a babaprojektet, ez a második hónap. Múlt hónapba nem is èrtem odáig, hogy tesztet csináljak mert 27 napra megjött. Nekem a ciklusom elèg ingadozó, 27-32 napig tart egy ciklus. Most a 30. napon vagyok ami a 27hez kèpest kèsik 3 napja viszont a 32ig van mèg esèly, hogy megjöjjön.

Ilyen ingadozó ciklusokkal mikor èrdemes tesztelni? Kimutatná már most ha terhes lennèk?

2021. máj. 27. 08:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van rá esély hogy kimutassa, de ha nem akarsz csalódott lenni, akkor azt a 2 napot még várd meg szerintem :) tudom nagyon nehéz, de nagyobb a csalódás ha aztán mégis megjönne. És reggeli első vizeletből mindenképp mert ilyenkor még kevés a hcg.
2021. máj. 27. 08:45
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt rendszeres a ciklusom, hol 26 napra jött meg, de volt olyan is, hogy már inkább kimaradt egy, minthogy késésnek nevezzem.. :) de a peteérést körülbelül mindig éreztem. Te nem éreztél semmit? Akkor kicsit könnyebb lenne :)

Amikor összejött a baba, én a 30. ciklusnapon csináltam a tesztet, de korán kimutatta, a baba méretei alapján akkor még 3 napom volt a nemvártig.

Szerintem egy 10es érzékenységű teszttel már meg lehetne próbálni :)

2021. máj. 27. 08:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Kb ugyanilyenek a paramétereim mint neked, második hónap próbálkozás, 27-32 napos ciklusok. Én a 31. ciklusnapon csináltam tesztet és olyan erős lett rajta a 2. csík, hogy majd leugrott. Én mondjuk egyértelműen érzem az ovulációt, ezért akkor teszteltem amikor már biztosan letelt utána a 14 nap, illetve nekem úgy van, hogy egyik hónap hosszabb (30-32 nap), a következő rövidebb (27-29) és most pont a rövidebb volt soron így ahhoz képest már biztosan késett.
2021. máj. 27. 09:09
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Sajnos èn nem igazán èrzem az ovulációt. Söt, mensi elötti tüneteim is minimálisak, nèha meg is lepödök, hogy megjött ès semmit se èreztem.

(Elnèzèst a betühibákèrt, nincs hosszú ö ès ü a telefonomon)

2021. máj. 27. 09:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Csinálj holnap reggel első pisiből egy tesztet! Szurkolok 🙏
2021. máj. 27. 10:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Tervezek is holnap tesztelni mert nagyon türelmetlen vagyok. Köszönöm ☺️
2021. máj. 27. 14:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Tezteltem ès hát nagyon pozitív 😱☺️
2021. máj. 28. 07:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Örülöl neki 🙏 vigyázz magatokra!!!
2021. máj. 28. 08:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Jajjjj dejóóó, jó egészséget :* (1-es)
2021. máj. 28. 09:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2021. máj. 28. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!