Mikor èrdemes tesztelnem?
Párommal ellezdtük a babaprojektet, ez a második hónap. Múlt hónapba nem is èrtem odáig, hogy tesztet csináljak mert 27 napra megjött. Nekem a ciklusom elèg ingadozó, 27-32 napig tart egy ciklus. Most a 30. napon vagyok ami a 27hez kèpest kèsik 3 napja viszont a 32ig van mèg esèly, hogy megjöjjön.
Ilyen ingadozó ciklusokkal mikor èrdemes tesztelni? Kimutatná már most ha terhes lennèk?
Nekem sosem volt rendszeres a ciklusom, hol 26 napra jött meg, de volt olyan is, hogy már inkább kimaradt egy, minthogy késésnek nevezzem.. :) de a peteérést körülbelül mindig éreztem. Te nem éreztél semmit? Akkor kicsit könnyebb lenne :)
Amikor összejött a baba, én a 30. ciklusnapon csináltam a tesztet, de korán kimutatta, a baba méretei alapján akkor még 3 napom volt a nemvártig.
Szerintem egy 10es érzékenységű teszttel már meg lehetne próbálni :)
Köszönöm a válaszokat :)
Sajnos èn nem igazán èrzem az ovulációt. Söt, mensi elötti tüneteim is minimálisak, nèha meg is lepödök, hogy megjött ès semmit se èreztem.
(Elnèzèst a betühibákèrt, nincs hosszú ö ès ü a telefonomon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!