El ronthattam a vacsorát?
Figyelt kérdés
Gdm-es kismama vagyok. Eddig rendben tudtam tartani a cukrom... ma a megszokott vacsora helyett 1db teljes kiörlésű zsömlét ettem benne vaj,1szelet cs.mell sonka. Paprika ,uborka és mellé 2 db retek.. es meg kívántam a zöldség levest amit kB 6kanálnyi volt. 1 órás mérés 8,2... ilyen nem volt még. Melyik lehetett a baj ? Vagy mind a kettő? Kétségbe estem.ma 19:06
1/15 anonim válasza:
Ezek közül egyik sem tűnik nekem 'bűnösnek'. Időnként nálam is voltak kiugrások úgy, hogy nem hibáztam a diétában.
Lehet fronttól, de stressz is rásegíthet, illetve az sem mindegy, hogy az étkezésekhez mikor, milyen mértékű fizikai aktivitás társul.
A terhesség előrehaladása önmagában is rontja az eredményt. Nekem pl. egyre jobban beszűkültek az étkezési lehetőségeim, ahogy telt az idő.
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor lehet az a baj hogy nem mozogtam utána? Végig ültem vacsi után. De ekkora emelkedés tőle? Nagyon meg ijedtem :(
ma 19:17
3/15 anonim válasza:
Nekem sem tűnik egyik sem olyannak. De az érték nem vészes, tekintve hogy amúgy egyszeri alkalom is. Figyeld magad és kiderül. Az alapvetően segít ha felírod magadnak az ilyen kiugrásokat és akkor tudsz viszonyítani hogy mitől lehetett.
De lehet az is opció akit az első írt.
4/15 A kérdező kommentje:
Fel írtam. Jegyzem. 19:20kor mértem újra. Azóta 9 :( most ilyenkor mit csináljak?
ma 19:26
5/15 anonim válasza:
Igyál sok vizet. Plusz egy kicsit sétálgass, ha van rá lehetőséged, ők párszor járd körbe a lakást. Hallgass közben zenét amit szeretsz, vagy podcastot /lehet nem így kell írni(:, majd egy jó óra, másfél óra múlva mérd újra.
6/15 A kérdező kommentje:
Most mértem . Már 7,4 :'( ez még mindig magas . Nagyon félek
ma 19:46
7/15 anonim válasza:
Ez már azért jó. Kezd csökkenni. Nem lesz semmi baj, nyugi.
8/15 A kérdező kommentje:
De akkor sem szabadott volna ki ugrania ennyire ezektől amiket meg ettem. Nem birná a cukrom a zsömlét? Vagy nem kellett volna mellé a leves .
ma 19:54
9/15 anonim válasza:
A tk zsemlék legtöbbjében a nagyobb százaléka fehérliszt - nézd meg az összetevőit. Hol vetted?
10/15 A kérdező kommentje:
Albán pékségben sajnos amit nagyon bánok. :(
ma 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!