Mas is erzi ugy, hogy neha nehezebb nagyobb babaval mit egy ujszulottel?
Igen, más is érzi így!:)
És igen, egyértelműen nehezebb nagyobb babával, mint egy újszülöttel. Szerintem ez nem is kérdés.
Talán csak az, akinek nincs gyereke, az gondolja, hogy egy újszülöttel, hú de nehéz, aztán, ha feláll, már semmi gond vele.
3 és 1,5 évesek a gyerekeim, sokszor visszasírom a babázós korszakot, pedig még mindig picik!
Persze.
majd ha kamaszodik, akkor jön csak a java:-)))))
Az én fiam most kezd, simán kiakaszt, néha nem tudom melyikkel nehezebb a 2 évessel vagy 11 évessel.
Köszi!
2 fiú, gondolhatod...
Egyébként abban is van igazság, hogy egyre könnyebb. Tudod, nézőpont kérdése. Vannak dolgok, amik sokkal jobban mennek, más meg csak egyre rosszabb. Nekünk pl mindkét gyereknél az volt a legnehezebb korszak, mikor már mászott, jött-ment, érdeklődött, de még nem tudott járni. Miután stabilan lábon közlekednek, azért már könnyebb velük.
Nálunk az a mondás tartja ,hogy kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond, és ez szerintem így is van!
1 éves a fiam. Emlékszem az elején még csak az volt a gond, hogy etessem, tisztába tegyem és az is gondot okozott. Mikora karomba fogtam, azt se tudtam, hogy tegyem mellre, hogy kell szoptatni, aztán hogy kell pelust cserélni. Mára ez már gyerekjáték, eltörpül amellett, hogy hogyan oldjam meg a háztatást a kis örökmozgó mellett, aki mindenbe belenyúl, mindent magára ránt stb. Gondolom, ha azon fogunk problémázni, hogy elengedjük-e az első buliba, vagy itt aludhat-e az első kislány, ezek a mostani problémák fognak eltörpülni. Tudtuk, hogy nem gyerekjáték a gyereknevelés, ezért kívánok Neked és mindenkinek aki próbálkozik sok kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!