Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mas is erzi ugy, hogy neha...

Mas is erzi ugy, hogy neha nehezebb nagyobb babaval mit egy ujszulottel?

Figyelt kérdés
Kisfiam 16 honapos es komolyan mondom mar fogytan az energiam. Nem az a bajom, hogy nem jatszik vagy tesz-vesz el egyedul hanem a gondom az, hogy nem lehet egyedul hagyni! Semmit nem tudok igy csinalni. Pl. sokan irjak itt, hogy ki-be pakol a baba melletuk a konyhaba amig ok a hazimunkat vegzik. Hat az en kisfiammal ezt sem lehet siman a kezere csapja az ajtot, odacsipi az ujjat… A mosogep ajtajat a kezere csapja. Folyamatosan elszalad es tuti olyan helyre ahol felmaszik valahova… A szobaba sem tudom hagyni mert eljatszik ugyan egyedul orakig is de tuti felmaszik valahova, leesik… Jatszik a jatekaival egyik percben szepen nyugodtan aztan gondol egyet es felmaszik a tv tetejere. Mar egyszeruen nem tudok mit tenni. A polcot kivittuk onnan, elpakoltuk a kis kavezo asztalunkat erre tegnap az ulogarnitura hattamlajara maszott fel. :) Azert az ulogarniturat nem tudom kipakolni. Egyszeruen akkor lehetne ot barhol hagyni ha csak a 4 fal letezne. Megerti, ha valamit nem szabad, abba is hagyja de azt nem erti meg, hogy amit nem szabad most azt 20 perc mulva sem szabad. :) Mas is van ilyen helyzetben vagy csak en vagyok megint bena.
2011. jún. 9. 12:30
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Koszonom, koszonom lanyok!!! Latom nem csak en gondolom igy. Hat igen, a wc-be mindent bedobalas nallunk is nagyon elvezetes. :) Mi mar a kukabol is szedtunk ki labdat, kisautot... Sot volt olyan jatekunk amit szerintunk veletlenul ki is dobtunk mert nem talajuk. Az az erdekes, hogy amig nem szuletett meg a kisfiam es nezegettem kulombozo forumokon az eladasra szant jatekokat es olvasgattam, hogy 1-2 szettbol hanyzik golyo, kisauto, epitokocka. Sosem ertettem meg, hogy tunhet el egy szobaban??? Most mar teljesen megertem. :)

4 gyerekes anyuka, hat nem semmi!!! Mindenesetre tele lehetsz energiaval. Gyonyoru a nagy csalad de tenleg fogalmam sincs hogy birnam. En mar a 2 gyerekesek elott is fejet hajtok. :)

A csuzda nem is rossz otlet. Majd korulnezek en is. Nallunk par napig a labdakkal toltott felfujhato medence volt a nagy sztar. Aztan rajott, hogy a labdakat lehet dobalni es azota csattannak minden fele. Ez meg nem is annyira gond. Az ures medencet a fejere huzza es vaktaba kozlekedik minden fele. Nekimegy dolgoknak lehuppan es ezt nagyon elvezi. Persze ha nem eppen olyan helyre huppan, hogy siras lesz a vege. Tenleg imadni valoak de tuti mindig azt tamadjak le ami veszelyes. :) Ja, es a jatekok nem erdekesek hiaba zenelnek, sipolnak es vilagitanak. Inkabb az az ocsak fadarab kell ami a szekrenytetejen van vagy eppen a koszos sarga portorlo. :)

Koszonom szepen a valaszokat lanyok es mindenkinek jo babazast!

2011. jún. 9. 14:37
 22/23 anonim ***** válasza:

off: na 16 hónapos fiam múlt héten kidobta a telefonomat a kukába. Férjem felhívott, így derült ki...

Az itatóját (cumisüveg, csőrös) rendszeresen a szennyestartóból halásszuk ki.

2011. jún. 9. 14:43
 23/23 A kérdező kommentje:
14:43-as valaszodo, bocsi csak most jutottam gepkozelbe de konnyezek a nevetestol. :) Hat ez nem semmi. :)
2011. jún. 10. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!