Mas is erzi ugy, hogy neha nehezebb nagyobb babaval mit egy ujszulottel?
Koszonom, koszonom lanyok!!! Latom nem csak en gondolom igy. Hat igen, a wc-be mindent bedobalas nallunk is nagyon elvezetes. :) Mi mar a kukabol is szedtunk ki labdat, kisautot... Sot volt olyan jatekunk amit szerintunk veletlenul ki is dobtunk mert nem talajuk. Az az erdekes, hogy amig nem szuletett meg a kisfiam es nezegettem kulombozo forumokon az eladasra szant jatekokat es olvasgattam, hogy 1-2 szettbol hanyzik golyo, kisauto, epitokocka. Sosem ertettem meg, hogy tunhet el egy szobaban??? Most mar teljesen megertem. :)
4 gyerekes anyuka, hat nem semmi!!! Mindenesetre tele lehetsz energiaval. Gyonyoru a nagy csalad de tenleg fogalmam sincs hogy birnam. En mar a 2 gyerekesek elott is fejet hajtok. :)
A csuzda nem is rossz otlet. Majd korulnezek en is. Nallunk par napig a labdakkal toltott felfujhato medence volt a nagy sztar. Aztan rajott, hogy a labdakat lehet dobalni es azota csattannak minden fele. Ez meg nem is annyira gond. Az ures medencet a fejere huzza es vaktaba kozlekedik minden fele. Nekimegy dolgoknak lehuppan es ezt nagyon elvezi. Persze ha nem eppen olyan helyre huppan, hogy siras lesz a vege. Tenleg imadni valoak de tuti mindig azt tamadjak le ami veszelyes. :) Ja, es a jatekok nem erdekesek hiaba zenelnek, sipolnak es vilagitanak. Inkabb az az ocsak fadarab kell ami a szekrenytetejen van vagy eppen a koszos sarga portorlo. :)
Koszonom szepen a valaszokat lanyok es mindenkinek jo babazast!
off: na 16 hónapos fiam múlt héten kidobta a telefonomat a kukába. Férjem felhívott, így derült ki...
Az itatóját (cumisüveg, csőrös) rendszeresen a szennyestartóból halásszuk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!