Nagyon sokat szorongok az iskola miatt. Mit tegyek?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy számomra fontos dologban.
Gimnazista vagyok és nagyon félek iskolába járni. A tanulás jól megy, szeretek tanulni és vannak barátaim is. Nem sok, inkább a minőség számít. Viszont van egy szűk réteg, akik megkeserítik az életemet... Illetve csak keserítették, manapság már mondhatni leszálltak rólam (a hátam mögött csinálják amit eddig is). A problémám az, hogy nem tudom magam túltenni azokon amik történtek. Sokszor megaláztak az egész osztály vagy még több ember előtt. Úgy érzem, nem tudom feldolgozni a történteket, alapból túlérzékeny vagyok. A múltban történtek hatására már előre rettegek, pánikrohamaim vannak és már szinte generalizálom a szorongást. Annyi gyűlölet halmozódott fel bennem, hogyha tehetném meg is ölném ezeket a személyeket. :( Már bánom, hogy nem jelentettem fel őket, mert amiket csináltak már bőven jogsértés.
Nagyon sokat hiányzok a suliból is, folyton beteg vagyok és érzem, hogy lelki okokból.
Bocsi a helyesírási hibákért, most is elég zaklatott vagyok.
Ne izgulj előre, sőt, akkor se, ha valami történik. Ne törődj azokkal az emberekkel! Ha pedig jogsértő dolgot tesznek veled, mindenképpen szólj az igazgatónak!
Más gyerekekkel is ilyen szemetek voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!