Mostanában elég sokat szorongok. Mit lehetne tenni? Valaki volt hasonló helyzetben.
szerintem semmi baj nincs azzal ha szeretsz otthon lenni. gondolom a 3 legjobb barátoddal néha kimentek az utcára és nem csak a lakásban ültök.
Marha nagy a nyomás 17évesen, a suliban is gödolom teljesíteni kell..
Ha sportolnál, az sokat segítene, ez tuti.
A szorögó szülőnek sajos nagy eséllyel lesz szorongó a gyereke is, de azért nem kell egyből gyógyszert szedni, mert lehet neked elég lenne a sport, egy kis pszichológusi beszélgetés( przrtem a suliba kell legyen) meg ami ezekre jó, és kicsit tudod kötrollálni, a meditáció, önszuggeszió, autogén tréning, agykontroll, ilyesmik.
Amelyik közelebb áll hozzád.
Higgy magadban! Minden jót!
Szia! :)
Én is ennyi idős vagyok, és pont ezek a tüneteim. Igaz én mellette pánikbetehg is vagyok, így ha nem kerülök ki abból a helyzetből ahol szorongok akkor rosszabbodik a dolog. Ha szeretnéd beszélgethetünk, nekem is jó lenne ha valakivel tudnék beszélni erről.
Minden jót!
Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!