Szerintetek mit csináljak? Nagyon félek azóta!
Kb. 3 hete amikor a menzáról jöttem ki,hallottam,hogy egy cigánygyerek ordibál,hogy nézd már azt a láányt.Odajött hozzám,elkezdett fogdosni,fogta a kabátom és belelökött a hóba,és még egy 2 percig ott fetrengett rajtam,és havat tömött a kabátomba és a számba...Nagy nehezen sikerült elfutnom,mert rúgni akart,én megfogtam a lábát és megpördítettem,elesett,úgy tudtam elmenkülni.Nagyon megijedtem,sírtam.
Azóta nagyon félek minden cigánytól.Mikor reggel megyek iskolába vagy jövök haza,ha meglátok egy cigányt,inkább átmegyek a másik oldali járdára.Félek.Azóta a barátnőimmel megyek menzára is.
Sajnos csak egyedül tudok reggel menni.Mit csináljak,hogy ne legyek ilyen félős? Azóta már jobban vagyok,csak ez a félés,hogy megint ez lesz.Mit ajánlotok?
Köszönöm!
11/L
Na látod! Én is ezt javaslom. Járj vmilyen küzdősportra vagy ha esetleg nincs rá pénzetek akk tanulj a bnődtől. Biztos h segít. :) Velem is kötekedtek már cigányok de túléltem anélkül hogy megvertek volna. És igazad van:amikor csak lehet kerüld ki őket. Én is ezt teszem. És ha végképp kész vagy akk szerezz be vmi sprayt, ha attól boztonságban érzed magad. :)
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!